marți, 28 august 2012
Cristi Minculescu spre o cariera solo ?
marți, august 28, 2012 by Premiantul · 2 comentarii
Toni Seicarescu (Directia 5) este anuntat ca noul solist al trupei, se mai arata in acelasi comunicat.
Oare Crist se indreapta spre o cariera solo ?
[Read more of this review]
Serviciul NonStop de la Orange e varza
marți, august 28, 2012 by Premiantul · 0 comentarii
Te astepti ca acest serviciu sa functioneze ireprosabil.Dar nu e asa. Am facut si eu
[Read more of this review]
marți, 21 august 2012
Samsung Galaxy S3: cel mai bun smartphone?
marți, august 21, 2012 by Premiantul · 4 comentarii
Cine are patru procesoare, un ecran imens, portabilitate cat cuprinde si o autonomie decenta a bateriei? Ei bine nu este vorba de vreun laptop, asa cum ai putea deduce, ci de un smartphone cu o functionalitate comparabila. Si nu orice smartphone , ci, posibil, cel mai bun din lume in acest moment: Samsung Galaxy S3. E un sentiment reconfortant sa ai in buzunar acelasi telefon pe care il vezi in reclame cat tot peretele pe la metrou si la care multi dintre cei de pe peron probabil jinduiesc in secret si va spun asta din proprie experienta, intrucat in ultimele cateva saptamani n-am iesit din casa fara sa am la mine S3-ul. HTC Desire HD-ul meu de toate zilele mi se pare acum mic si depasit din punct de vedere tehnologic, ceea ce fara indoiala si este, dar chiar daca ai un smartphone mai recent decat al meu, sunt sanse ca Galaxy S3 sa il eclipseze la fel de mult.
Samsung Galaxy S3 este un telefon absolut remarcabil din mai toate punctele de vedere si nici nu stiu cu ce sa incep acest review, asa ca voi recurge la elementul clasic si anume designul. Care in cazul lui S3 este deosebit de atractiv, in pofida carcotasilor de pe web, care considera un handicap carcasa de plastic, de natura sa-l faca sa para ieftin. Mie, unul, nu mi se pare ca plasticul carcasei ii diminueaza in vreun fel atractivitatea si apreciez supletea deosebita a designului, curburile line si rama metalica argintie. Am avut la dispozitie modelul de culoare alba, ceea ce a constituit o premiera agreabila, intrucat mai toate telefoanele care mi-au trecut pana acum prin maini erau negre sau gri. Albul carcasei ii confera o nota de eleganta si sofisticare si cu toate ca ma asteptam sa-mi dea iluzia ca este mai mare, telefonul este suficient de suplu pentru a contracara aspectul conferit de dimensiuni si nu pare absolut deloc butucanos, cum ai putea crede despre un telefon cu display de 4,8 inci.
Cele trei butoane fizice sunt la nivelul strictului necesar: un buton de activare/dezactivare a ecranului, butonul Home si un buton pentru reglarea volumului, care in modul camera controleaza si zoom-ul. Mai mult decat suficient, restul comenzilor fiind disponibile pe ecranul tactil, cu exceptia functiilor Menu si Back, care sunt accesibile gratie celor doi senzori ce flancheaza butonul Home.
Un alt element de design care surprinde este capacul bateriei. Surprinde in primul rand faptul ca are unul, la un astfel de profil subtire, alti producatori preferand integrarea totala a bateriei in modele de smartphone-uri comparabile (HTC One X sau Nokia Lumia 900, spre exempu). In cazul lui S3 bateria se poate schimba oricand cu o alta incarcata, in caz de nevoie, desi nu prea cred ca voi vedea pe cineva care sa faca asta, mai ales ca autonomia este mult mai buna decat la orice alte smartphone-uri recente. Norma de o zi sau chiar mai putin per incarcare, care pare sa se fi instituit in ultima vreme la multe dintre smartphone-uri a cam fost spulberata de S3, a carui baterie mi-a rezistat chiar si pana la aproape doua zile, dupa „furia” initiala cand l-am incarcat de doua ori pe zi. Faptul ca are un capac pentru baterie nu ii diminueza insa rigiditatea si nici nu vei auzi vreo scartaiala, cum se mai intampla la alte telefoane.
Cum e si normal, ecranul Super AMOLED cu o generoasa rezolutie de 1280×720 pixeli (alintata in popor drept 720p) focalizeaza intreaga atentie si dimensiunile sale generoase sunt excelente pentru o operare aproape la fel de comoda ca pe o tableta. S3 este unul dintre primele telefoane care foloseste sticla Gorilla Glass 2 produsa de companiaCorning, un material foarte dur, care rezista la zgarieturi si poate fi folosit cu succes intr-un strat subtire, fiind de asemenea si extrem de sensibil la atingere. Avem, deci, de-a face cu un ecran foarte rezistent, care reda imagini foarte vii, cu un colorit intens si un contrast excelent, cu nuante de negru foarte bine definite si o luminozitate foarte buna. Asta este valabil si pentru fotografii, dar si pentru continutul video, care pe un ecran de 4,8 inci devine foarte comod de urmarit, aproape la rivalitate cu ce iti poate oferi o tableta de mici dimensiuni. Daca pana in 4 inci cel mai bine mergeau videoclipurile muzicale sau cine stie ce chestii amuzante de pe YouTube, la aproape 5 inci deja poti urmari mult de comod seriale sau chiar si filme, sau te poti juca fara sa-ti obosesti prea mult ochii (desi, sa fim corecti, poti face asta destul de comod si pe un ecran de 4 inci).
Camera principala a lui S3 este una de numai 8 MP. Spun numai pentru caSamsung ne-a obisnuit ca, in general, sa fie in topul specificatiilor indiferent de tipul de produs si m-as fi asteptat la un 12 MP, ca sa fiu sincer. Insa decizia pe care au luat-o designerii face mai mult sens, intrucat o camera de 12 MP ar fi fost mult mai groasa, stricand designul intregului aparat (sau ar fi fost de o calitate mai slaba). Oricum 8MP este mai mult decat suficient pentru a face poze excelente si Galaxy S3 confirma acest lucru. Camera are numeroase functii utile (as mentiona aici modul Burst, care capteaza 20 de fotografii si Best Shot, care functioneaza in tandem cu acesta, dar numai pentru 8 cadre), iar softul acesteia a fost optimizat pentru a include exact ce ai nevoie in practica, fara a incarca prea mult gama de setari. Asta o face foarte usor de folosit si fotografiile rezultate sunt excelente, la perfecta paritate daca nu chiar peste ce poti face cu o camera point-and-shoot compacta de calitate. Poti captura si video de o calitate foarte buna, pana la rezolutia Full HD 1080p. Trebuie mentionata si camera frontala, care se comporta si ea foarte bine, si la 1,9 MP fiind capabila sa capteze un autoportret decent si fiind capabila chiar sa si filmeze in 720p.
Dar Galaxy S3 nu este remarcabil numai din punct de vedere hardware, telefonul ruland si ultima generatie de Android, Ice Cream Sandwich (ICE), care a fost o incantare si un upgrade simtitor comparativ cu Gingerbread-ul cu care eram obisnuit. Ce mi-a placut cel mai mult au fost widgeturile disponibile pentru S3, care arata foarte bine si vor umple cu o multime de lucruri interesante cele sapte ecrane pe care le ai la dispozitie. Nu voi face aici o incursiune detaliata in ICE, ca ne apuca toamna, ci voi trece in revista cele mai spectaculoase inovatii software cu care vine S3-ul. Puteti presupune fara sa gresiti ca, in rest, stie sa faca absolut tot ce pot face si celealte telefoane Android de pe piata. De altfel, cred ca designerii Samsung asta au si urmarit, si anume ca S3 sa fie telefonul care are absolut tot. Si, in linii mari, pot spune ca au reusit.
Prima caracteristica soft pe care am vrut sa o testez a fost recunoasterea vocala S Voice, care este o replica data lui Siri a luiApple. S Voice nu este atat de fun ca Siri insa daca pronunti cat de cat corect engleza ai sansa sa te inteleaga, in majoritatea cazurilor. Dar daca vrei sa faci rapid ceva, tot varianta… digitala mi se pare mai rapida, ca pana intelege si executa S Voice ceva, poti tasta mult mai rapid cu degetele ce ai nevoie. E destul de fun, daca vrei sa te amuzi un pic, dar nu cred ca pentru un vorbitor ocazional de engleza poate deveni un instrument indispensabil. Si chiar si pentru vorbitorii nativi pot aparea probleme. Daca nu te intelege exact, programul aproximeaza si te intreaba ce ai vrut sa spui , dar interactiunea nu este vocala, asa ca mai repede ai fi tastat direct o cautare in browser, spre exemplu. Ma rog, este un inceput si daca genul acesta de programe evolueaza, interfata vocala a computerelor din Star Trek nu va mai fi de domeniul SF-ului, ceea ce n-ar fi deloc un lucru rau.
Un alt element software inedit al lui Galaxy S3 este functia Smart Stay, care foloseste camera frontala pentru a determina daca cineva se uita sau nu la ecran. Daca nu gaseste o pereche de ochi, functia inchide ecranul, pentru a nu irosi bateria, ceea ce mi s-a parut chiar foarte cool. S3 mai are Smart Call, care formeaza automat un numar de telefon al unui contact la care te uiti pe ecran, daca pur si simplu duci telefonul la ureche.
O alta chestie utila daca ai prieteni care detin si ei un S3 este functia S Beam, cu ajutorul careia poti transfera foarte usor date intre doua telefoane folosindWiFi Direct, ceea ce sporeste considerabil viteza de transfer a datelor. Poti transfera chestii precum instructiuni pentru o harta, fisiere muzicale sau clipuri video. S3 include, desigur si tehnologia NFC (Near Field Communications), cu care poate interactiona cu alte telefoane aflate in imediata vecinatate (prin asta intelegand cativa centimetri).
Multimedia este la ea acasa pe S3, ceea ce probabil ca intuiati deja. Ei bine, da, S3 este excelent pentru redare multimedia. Pe partea de audio, playerul este pur si simplu excelent, la fel ca si calitatea sunetului. Chiar si difuzorul incorporat face o treaba excelenta si sunetele se aud suprinzator de bine si fara casti. Poti folosi orice casti audio cu un jack clasic de 3,5 mm. Playerul are o plaja larga de setari pentru sunet, inclusiv o functie Music Square, care iti poate sorta muzica in functie de cat de excitanta, calma, pasionala sau voioasa este o piesa. Pe partea video, cum va spuneam mai devreme lucrurile stau la fel de bine. Si nu doar datorita display-ului generos, ci si playerului video exceptional, care stie sa ruleze o plaja foarte larga de formate video uzuale si o face la o calitatea imaginiii deosebita, cu un contrast puternic si culori vibrante. Combinatia intre displayul mare si playerul video performant face redarea video a acestui smartphone realmente una de top. Gamingul este si el o placere si la asta nu contribuie doar dimensiunile ecranului, ci si chipul grafic Nvidia Tegra 3 integrat, care isi face treaba absolut admirabil.
Samsung Galaxy S3 este genul de telefon despre care s-ar putea scrie o mica nuvela, dar nu voi mai abuza prea mult de timpul vostru si pe final voi raspunde intrebarii din titlu cu un entuziast DA. Galaxy S3 este cel mai bun telefon care mi-a trecut prin maini pana acum si subscriu parerii celor ce il considera cel mai bun smartphone al momentului. Nu stiu daca displayul de 4,8 inci va deveni norma pentru smartphone-uri de acum inainte, dar nu m-ar mira, pe de-o parte, si n-ar fi deloc un lucru rau, pe de alta parte. Ce stiu este ca S3 surclaseaza net nu doar alte smartphone-uri, ci si multe dintre tabletele disponibile pe piata. Si, evident, vi-l recomand, fara nici o ezitare.
vineri, 17 august 2012
Banca Transilvania vinde blana ursului din padure
vineri, august 17, 2012 by Premiantul · 4 comentarii
Recent m-am abonat la serviciul SMS Alert la Banca Transilvania.
Am fost convins datorita promisiunilor functionarilor ca serviciul va functiona incepand cu luna august si pentru intrarile de numerar.
Lucru care nu s-a intamplat si se lasa asteptat.
Asa ca , atunci cand vi se promit facilitati ganditi-va de 2 ori.
Spuneti-le simplu sa va caute cand acele facilitati (in cazul meu alerte pe intrari numerar) vor functiona .
Nota: Ei spun ca functioneaza si pentru tranzactii de plata cu cardul pe Internet, atat in tara cat si in strainatate;
Inca nu am platit online de cand m-am abonat…si sunt tare curios.
joi, 16 august 2012
Emag.ro nu se tine de cuvant
joi, august 16, 2012 by Premiantul · 1 comentarii
Am comandat luni seara o carte de pe Emag . In detalii comanda si in toate mail-urile primite spunea ca se va livra miercuri, de Sf. Maria dupa ora 9. Nu s-a intamplat asa. Au aruncat mingea de la unul la altul (Emag si Libris) si nu se intelegeau in fel si fel de variante.Ba ca nu lucreaza curierul, ba ca nu stiu ce varianta.
Nu stiau dinainte ca a doua zi curierul nu lucreaza ?
Morala : Nu va bazati asa mult pe ce scriu ei acolo(referitor la livrare).
Cartea nu a sosit nici azi pana la ora asta. Dar nu a trecut ziua.
De ce sunt inversunat ? Pentru ca era un cadou de Sf Maria si m-am bazat pe ei ca livreaza si ca voi avea cadoul la indemana pentru sarbatorita.
Chiar ma bazam pe promptitudinea lor si pe faptul ca daca spun ca se livreaza in ziua x, atunci asa va fi.
miercuri, 15 august 2012
N-ai VW Golf si iPhone - NU existi
miercuri, august 15, 2012 by Premiantul · 2 comentarii
Ma uit in jur. Ce vad ..manele ,zgomot,pitzipoance.Nu conteaza daca ai o masina care stai toata ziua in service-uurile auto . Nu conteaza ca nu ai bani de schimbat placute de frana la ea. Nu conteaza cat consuma. Important ce ai. Nu conteaza daca cel de langa tine are o Toyota Yaris foarte silentioasa si mai micuta. Tu esti cel mai tare ca ai un Golf de 13 ani care curg fiarele de pe el. Nu conteaza daca ai salariul minim pe economie..Te-ai imprumutat si ti l-ai luat pe credit de 10 ani si ca mai mult de jumatate din ce castigi dai pe rata lunara. Nu conteaza daca muncesti pe un salariu de nimic. Ti se pare normal sa platesti 3 salarii pe un iPhone si sa mai cotizezi si la o optiune de smartphone destul de multi bani lunar. O optiune care nu iti e utila..Mai degraba pretul asta platit lunar ai putea sa il dai pe o pereche de blugi.Cea pe care o porti de 2 ani zilnic..spune si ea ceva.
Dar, din pacate sintem romani: daca n-ai VW Golf si iPhone - nu existi. Asa ca poate oricine sa lanseze ce vrea. Ca romani, sintem datori sa manelizam la max din Mertane, BMW-uri, Golf-uri in timp ce vorbim porcos la iPhone-uri. Pacat.
marți, 14 august 2012
Cumparati piese auto originale sau piese auto aftermarket ?
marți, august 14, 2012 by Premiantul · 3 comentarii
Multi dintre noi înţelegem că piesele aftermarket nu sunt originale, si ca sunt mai ieftine. Prin piese originale înţelegem piesele în ambalajul producătorului maşinii(cu tot cu holograma), iar 'aftermarket' celelate piese.
Admitem faptul că există dispute faţă de calitatea pieselor 'aftermarket', însă tot din cauza lipsei de informaţii din randul cumparatorilor de piese auto.
Toţi constructorii de automobile apelează la producătorii independenţi de piese pentru fiecare model pe care îl construiesc.
Ce încerc eu să clarific este că 60-70% dintr-o maşină este făcută de producători specializaţi, şi nu de producătorul maşinii. Aceste firme specializate lansează în piaţă absolut aceleşi produs, dar în ambalaj diferit , care sunt catalogate piese auto aftermarket.
Indiferent de tipul ei, o piesă produsă de un constructor independent trece printr-un proces de omologare specializat. Pe scurt, nu oricine poate să vândă orice piesă şi nu orice piesă primeşte dreptul de comericializare în UE.
Htii sunt cei care pun holograma pe produsele lor sau inscipionate cu numele lor si le ridica pretul cu chiar de 3 ori valoarea produsului fata de cel aftmarket care produce tot pentru ei.
Iar fie ca vorbim de piese auto originale sau aftermarket , in service “beneficiem” de un adaos serios.
V-ati uitat vreodata de curiozitate cu coada ochiului cand mergeti spre exemplu la service si cereti un pret la o piesa cum il calculeaza ? Majoritatea dintre ei au conturi de client pe site-urile marilor furnizori de piese la care ei isi pun un adaos .
Intrebarea e : De ce sa nu cumpar piese auto online chiar eu ? Imi raspunde cineva ? De ce ?
Sunt site-uri care comercializeaza atat piese auto originale cat si aftermarket
Poate imi explicati si mie de ce la un magazin online de piese auto, un filtru de ulei MANN costa 35 de lei, 4 litri de ulei Castrol 10w40 costa 130 lei, si un filtru de aer MANN costa 30 lei si aceleasi produse in service costa mult mai mult.
Daca ti-ai facut de curand o revizie,ia factura si uitate pe net cat costa respectivele piese daca ti le-ai fi cumparat chiar tu.
La service te “arde” la piese, pur si simplu ti le vinde cu un adaos comercial de 25-50% (sau mai mult, in functie de cat de nesimtit este ala si cat de mare este papagalul caruia ii vinde). Cei din service cumpara piesele de la aceiasi importatori de la care ai putea sa cumperi si tu – daca nu o faci tu iti cer ei in plus si ti le aduc la service.
Pe net net ca se gasesc o groaza de importatori de piese auto aftermarket si originale si sigur vei reusi sa mai pastrezi ceva bani in buzunar..
E clar de la inceput, orice service are adaos la piese ca altfel n-ar merge treaba,sunt foarte multi de intretinut in service,nu sunt numai mecanici.
Parerea mea e ca tine de tine ca si client cum te informezi inainte de a-ti face reparatiile.
Nu va mai grabiti,sau nu mai fiti comozi cautati piesele voi si veti fi cel mai multumiti.Acum aveti internetu’ care va ajuta foarte mult.
Morala? Cu putina rabdare puteti economisi niste bani frumosi.
Google adauga Hangouts in Gmail
marți, august 14, 2012 by Premiantul · 1 comentarii
Functia de video chat Hangouts a fost cea pe care Google + s-a bazat foarte mult pentru a face diferenta dintre reteaua sa de socializare Google+ si Facebook.
Iar acum, Google adauga functia Hangouts si in Gmail, sau mai bine zis updateaza functia care era deja existenta in Gmail insa intr-o forma foarte simpla.
Vechea implementare de video chat in Gmail folosea o variatie a functiei peer to peer, in timp ce noua versiune foloseste exclusiv puterea retelei de socializare.
Aceasta modificare facuta de Google va permite de acum utilizatorilor Gmail sa vorbeasca cu pana la 9 oameni in acelasi timp, sau sa initieze apeluri video catre utilizatorii de smartphone-uri si tablete care au instalat Google + pentru iOS sau Android.
Daca te intrebi de ce in contul tau de Gmail nu vezi inca Hangouts acest lucru se datoreaza faptului ca implementarea se face treptat si va ajunga gradual la toti utilizatorii serviciului de mail al Google.
Voi ce mirosuri aveti ?
marți, august 14, 2012 by Premiantul · 6 comentarii
Ati fost vreodata curiosi sa vedeti cat de imbacsit e filtrul de polen atunci cand l-ati schimbat ?
Credeti ca acest lucru e suficient ? A disparut mirosul ? Eu zic ca nu.Nu ti s-a intamplat sa iei un prieten cu masina si sa dai drumul la AC si sa iti vina “in nas” un miros stiti voi de care si prietenul se uita ciudat la tine si gandeste ca “te-ai scapat” ?
Dar bacteriile care le inspiri odata cu aerul ?
Ce faci ? dai fuga si cumperi 2 odorizante si 3 braduleti ? De igienizare AC ai auzit ?
Probabil ca stiti foarte bine sau a-ti patit sa va doara cap-ul dupa un drum cu clima pornita, sau ati dobandit afectiuni ale cailor respiratorii, sinuzita, etc sau ati patit intr-o zi cu canicula ca din gurile de ventilatie sa vina un miros foarte urat.
Tubulatura sistemului de climatizare este un adevarat paradis pentru bacterii, care se dezvolta si patrund in habitaclul masinii odata cu fluxul de aer al AC-ului putand provoca boli serioase, fiind si mai periculos pentru copii.
Aromele urât mirositoare, purtate de curenţi de aer, pot pătrunde de asemena si în stofele şi ţesăturile cu care este îmbrăcat interiorul maşinilor, în covoarele de pe podea sau pot fi produse chiar de materialele solide din interiorul maşinii.
La fel cum faceti igienizare in casa,cum schimbati lenjeria sau cum spalati covoarele si masina trebuie sa treaca prin acelasi procedeu de igienizare aer conditionat. Stam destul de multe ore in masina si inspiram aerul din ea.
Un procedeu de igienizare aer conditionat auto elimina mirosurile din interiorul habitaclului cum ar fi mirosul de tutun pentru cei fumatori, mirosurile produse de resturi de alimente ratacite, de la umezeala si mizeria adusa pe incaltaminte si care se impregneaza in mocheta, tapiterie, plafon si alte mirosuri.
Reimprospateaza-ti interiorul masinii ! Transforma-l din nou intr-un mediu sanatos si comfortabil !
luni, 13 august 2012
Va place berea rece ?
luni, august 13, 2012 by Premiantul · 5 comentarii
Sunt convins, ca de foarte multe ori s-a intamplat sa mergeti intr-un weekend sau la o iesire in aer liber si sa nu aveti unde tine diferite alimente sau bauturi la rece. Atunci cand temperatura este prea mare, riscam ca alimentele sau bauturile ce le avem cu noi sa se altereze, nemaiputand fi comestibile.
De aceea este necesar sa luam in portbagajul masinii sau cu orice mijloc de transport un frigider auto, tocmai pentru a evita neplacerile mentionate mai sus.
Sa nu mai vorbesc ca este o solutie excelenta pentru excursii! Mai ales cand vrei sa economisesti niste bani si pleci cu mancarea la pachet. Super tare! In sezonul cald chiar e o problema cu asta. Sau cand mergi la pescuit cu baietii si vrei sa bei si tu o bere rece.
Pe piata au aparut mari producatori de frigidere auto, lazi frigorifice, cutii termoelectrice cat si mini frigidere auto pentru autoturisme , autoutilitare, auto rulote, ambarcatiuni, barci sau vehicule de transport marfa , calatori cat si pentru segmentul de agricultura.
Frigiderul auto poate fi folosit atat pentru racire cat si pentru incalzire.Este util in timpul deplasarii cu autoturismul dar si pentru uz casnic.
Sunt facute sa nu aiba un consum prea mare. Sunt utile si pentru cei cu ambarcatiuni,
Cunosc persoane care au doi acumulatori pe barci si stau cu frigiderul pornit toata ziua in stationare si nu au nici un stres.
Eu am un frigider auto Waeco de 3 ani . Sunt foarte multumit de el. L-am setat la 2 grade. Este o placere ca la 50 de grade la soare sa poti sa bei o bere rece. Un frigider consuma in jur de 50-55 w. La masinile mai noi exista o priza de putere; 120 w. Toate frigiderele auto (dedicate) functioneaza cu incarcarea de la bricheta cat si la 12/24/230V
Un frigider termoelectric bun poate raci -30 C fata de temperatura mediului in care se afla.
Pe de alta parte , o lada frigorifica auto compresor va asigura pe un timp indelungat aceleasi conditii cu cele ale unui frigider casnic.
Astfel, pentru o lada frigorifica auto daca ne uitam la specificatiile tehnice, observam ca raportul calitate/pret este foarte bun.
Asa ca de ce sa nu transformam intr-o iesire placuta, o iesire iarba verde sau o calatorie mai lunga.
Cum stati cu caldura ?
luni, august 13, 2012 by Premiantul · 2 comentarii
Chiar daca zilele caniculare s-au mai domolit putin, temperaturile din aceste zile coborand sub 35 de grade, este clar ca zilele fierbinti ne vor mai da batai de cap in aceasta vara, iar mersul cu masina fara o instalatie de aer conditionat bine pusa la punct poate deveni un calvar.
De la un timp, AC-ul din masina am observat ca nu mai baga chiar asa puternic aer rece cum baga mai demult. Ce-i drept de cand am masina nu am completat nimic cu freon la instalatia de aer conditionat.
Apropo, revizia de incarcare freon a instalatiei stiti cand trebuie facuta?
Reincarcarea sau mai bine spus revizia la sistemul de aer conditonat trebuie facuta cel putin o data la doi ani pentru performante optime de functionare ale sistemului. Asa spun producatorii.
Statiile automate de servisare a sistemelor de AC efectueaza mai mult decat o simpla incarcare, efectueaza o intreaga revizie care recicleaza agentul de racire, inlocuiesc uleiul care unge compresorul si fac si igienizarea instalatiei de aer conditionat, verificarea de scurgeri a sistemului (aceasta din urma se face prin vidarea sistemului …).
Un service specializat pe partea de incarcare freon aer conditionat auto o sa iti verifice anumite lucruri chiar inainte de a face revizia, mai ales daca sistemul e nefunctional. Daca totul e ok atunci trebuie facuta doar “reincarcarea” . Daca ai probleme o sa preferi pe cineva care stie si sa iti repare sistemul. Risti foarte usor sa te pui in situatia se trebuiasca sa platesti doua revizii. De ce? Daca de exemplu tie iti este defect compresorul, tu iti faci revizia si cine o face nu stie sa diagnosticheze problema te va taxa pentru revizie chiar daca nu iti merge sistemul. Problema e ca desi o sa gasesti pe cineva care sa poata diagnostica situatia si se descopera de exemplu ca ai compresorul defect va trebui sa mai platesti inca o revizie deoarece sistemul trebuie golit din nou pentru a se inlocui compresorul sau pentru a se face reparatia.
Acum vezi cate componente sunt in acest sistem si sper ca intelegi o operatiune de incarcare freon auto e mai putin costisitoare daca sistemul e intretinut.Si apeleaza la profesionisti. Cei care stiu ce fac.
Tot la un service specializat beneficiezi si de curatare a instalatiei de aer conditionat care e recomandata macar anual.
Bacteriile care se-si fac lacasul printre filtrele aparatului de aer conditionat pot fi extrem de periculoase pentru sanatate. Pot aparea afectiuni care se manifesta prin dureri de cap, musculare, febra, tuse si dureri abdominale. Cel mai bine este sa apelezi la o firma specializata deorece aceasta are in dotare si substantele antibacteriene necesare.
Drum bun !
Doar pentru cei care vor sa se simta bine. Am zis.
luni, august 13, 2012 by Premiantul · 5 comentarii
Ceilalti sa stea deoparte. Pentru ca nu e de ei.
Nu conteaza cati ani ai . Fie ca ai 8 , fie ca ai 30 sigur te vei simti bine, vei avea alta energie si iti va capta atentia cu siguranta.
Daca nu te vei simti energic inseamna ca nu e de tine. Locul tau e in alta parte.Du-te la o telenovela siropoasa sau la “Schimb de mame”.
Incearca.
Pe jocuri cu fotbal poti reedita cele mai interesante si palpitante jocuri de fotbal: jocuri penalty, jocuri cu lovituri libere, jocuri campionate si jocuri in care veti participa in cupe internationale!
Gasiti doar jocuri fotbal de calitate si testate inaintea postarii pe site.
Puteti de asemenea invata trucuri din fotbal sau puteti vedea in actiune proprii jucatori favoriti: Messi,David Beckam,Zidane,Ronaldo,Mutu sau altii.
Puteti juca chiar si meciuri de liga campionilor .
Sa nu uitam ca au trecut mai bine de 10 ani de la celebra replica a lui Borcea “Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor".
Dupa cum stim aseara pe Arena Nationala, Dinamo a intalnit pe FC Barcelona. Unii zic ca Dinamo a jucat bine,desi in prima repriza nu s-a auzit numele portarului Barcelonei, altii zic ca Barcelona a jucat prost sau nu a fortat.
Cert e ca intalniri de nivel mare intre FC Barcelona si alte echipe mari fie din Champions League fie din campionatul intern al Spaniei sau orice alte meciuri se pot reedita pe jocuri fotbal unde tu poti fi propriul actor, propriul jucator de fotbal.
Promit distractie si satisfactie maxima.
Incearca si nu vei regreta.
duminică, 12 august 2012
Ne-am prezentat onorabil..sau cel putin asa zic unii
duminică, august 12, 2012 by Premiantul · 1 comentarii
Aseara s-a desfasurat pe Arena Nationala amicalul Dinamo- Barcelona.
Da. Au fost vedetele si a fost si spectacol.Era foarte rau pentru Dinamo daca Barcelona juca serios! Probabil ca "spartanii" n-au reusit sa-i enerveze suficient de mult. Unde mai pui daca era un meci oficial.
Ce a patit Steaua cu Real Madrid e nimic pe langa dezastrul ce l-ar fi suferit Dinamo. Echipa asta chiar n-are valoare. Absolut deloc, fapt evidentiat in toate incercarile lor de a accede in grupele unei competitii europene.
Imi amintesc de Romania - Germania. N-are termen de comparatie.
Da, este o minune sa recuperezi 3 - 0, dar cu echipe de fotbal gen Dinamo Kiev, Anderlecht sau PSG, sa nu mai vorbim de Bayern Munchen, Man. U sau din aia grei. Cu Liberec nu e nici o minune! ...Sau da, pentru Dinamo este o minune chiar si cu Foresta Falticeni sa pastreze avantajul de 4 - 0 din minutul 60 si ceva. Nici macar de atat n-a fost in stare! Dar asta a fost de mult. Diferenta e doar de timp. Atunci era sezonul 2000 - 2001, acum suntem in 2012 si alti jucatori. Din pacate mentalitatea e aceeasi!
Episodul Middlesbrough... A fost o semifinala de Cupa Uefa! Cu siguranta iti amintesti! Dinamo n-a mai jucat o semifinala de cupa europeana din sezonul 1983 - 1984. Intre timp Steaua a castigat Cupa Campionilor, o Supercupa a Europei, semifinala CCE in '87 - '88, o finala in '89 (e drept, pierduta in fata unui colos - AC Milan), semifinala amintita mai sus cu Middlesborough si in rest prezente mai mult sau mai putin onorante in CL, UEFA... Nu s-a impiedicat de echipe de amatori din Islanda sau Insulele Feroe.
Sunt curios ce mare performanta va face Dinamo! Cu cine joaca anul asta in Europa? Joaca sau nici macar nu s-a calificat?
Repet, daca aseara era un meci oficial, atunci ne-am fi facut de rasul mapamondului!
Oare care era scorul ?
De ce sa cumperi piese auto online?
duminică, august 12, 2012 by Premiantul · 5 comentarii
Eu cumpar online. Pentru ca am vazut ca deseori e mult mai simplu si pretul e categoric mai mic. Sa nu uitam si ca livrarea se face acasa si ca nu trebuie sa mai pierd vremea umbland prin magazine. Cumpar online seara tarziu, in weekend si mai ales..cand sunt la servici :P. Si cumpar chiar si piese auto.
Cand vine vorba de masini si de reparatii auto multi se cam intreaba daca e mai bine sa cumperi dintr-un magazin de piese auto online sau ar fi mai bine sa cumpari dintr-un magazin magazin.
Eu zic ca poti folosi cu incredere si magazinele online de piese auto.
Sunt site-uri cu piese auto care ofera toata gama de piese auto pentru toate masinile de toate marcile. Majoritatea site-urilor au un sistem usor de comanda si nu este nevoie sa alergi prin magazine dupa ce ai nevoie, consumand bani si timp pretios.
Cum am ajuns sa cumpar piese auto online ? In momentul cand am observat ca acelasi produs il pot comanda de pe internet la un pret mai mic.
Fiind o piata in plina dezvoltare, un unele cazuri vei economisi si 30% din pret.
Suntem in 2012, sunt o multime de magazine online de piese auto, concurenta e stransa si ca atare serviciile trebuie sa fie de calitate si preturile pe masura.
Mai e problema ca de multe ori nu stii ca faci alegerea potrivita .Dar site-urile serioase va ofera asistenta GRATUITA oferita de specialisti.
Totul e sa folositi magazine online profesioniste care nu isi permit sa isi strice reputatia pentru o suma oarecare.
Daca vezi ca un site furnizeaza o gama restransa de piese auto si pentru o gama mica de marci de masini ..atunci fugi de ei.
La cei de aici am vazut ca au toata gama de piese auto, de la ANTIGEL , KIT DISTRIBUTIE, ACUMULATORI AUTO, BATERII AUTO, ANTIGEL G12 pana la TAVITA PORTBAGAJ.
Si au si pentru Suzuki Swift,ceea ce ma linisteste putin avand in vedere ca masina tatalui meu nu e o masina prea comuna si se gasesc mai greu piese (unii vanzatori din magazin uitandu-se lung cand le cer o piesa pentru modelul respectiv de masina)
Nu trebuie sa iti faci griji ca piesele pe care le vei cumpara nu se vor potrivi masinii tale. Informatiile pe care le introduci in momentul in care realizezi comanda intr-un magazin piese auto sunt menite sa asigure o filtrare corecta a pieselor, accesoriilor sau echipamentelor auto si, in plus, de fiecare data cand cumperi ai parte de asistenta Gratuita
Taxa auto se modifica din nou
duminică, august 12, 2012 by Premiantul · 1 comentarii
Indiferent ca la putere a fost PDL, PSD, PNL sau USL, taxa de poluare auto s-a schimbat mereu.
S-a numit cand taxa de poluare , cand taxa de prima inmatriculare. S-a repetat obsesiv ca “poluatorul plateste”, s-a vorbit de inlocuirea taxei cu un impozit unic, s-au schimbat ametitor grilele de calcul, astfel incat nimeni n-a mai inteles nimic. Sunt cinci ani de cand taxa auto revine in mod regulat sa se joace cu nervii nostri,
Cum functioneaza in vest taxa auto ?
1 - taxa de inmatriculare e o cifra fixa care se plateste la cumpararea unui autoturism . Masina noua , veche , nu conteaza . Nu are nici o legatura cu gradul de poluare a masinii , vechime , putere . Se plateste si daca vinzarea/cumpararea se efectueaza intre privati . (Ionescu vinde masina la Georgescu )
1- taxa de poluare e numita taxa anuala de proprietate si care se plateste obligatoriu anual (risti sechestrarea masinii in caz de neplata ) . Aceasta taxa e calculata in baza puterii motorului (in kw sau cai putere ), grad de poluare a masinii . Respectiv omologarea Euro 0-1-2-3-4-5.
Logica asta face ca o Dacie Logan , Euro 4 sa plateasca taxa anuala de proprietate cam 5-10 % din taxa platita de un proprietar cu Ferrari omologat Euro 1-2 .
Cat timp in RO sint incompetenti pe functii care nu au habar sa citeasca / traduca o astfel de legislatie din tarile care o aplica de zeci de ani si conform normelor UE , nici o sansa sa avem o lege in domeniu valabila . Cu agravantul ca respectivii incompetenti trebuie sa faca legile in baza indicatilor "greilor donatori " din politica mioritica si care au interese financiare ridicate in domeniu
sâmbătă, 11 august 2012
Vegetarian sau Carnivor ?
sâmbătă, august 11, 2012 by Premiantul · 0 comentarii
Zilele acestea am asistat la o disputa intre un carnivor si un vegetarian .
Desi pana la urma respect decizia fiecaruia in ceea ce priveste dieta pe care o urmeaza (pana la urma suntem responsabili fiecare de sanatatea noastra), nu pot sa nu le raspund ipocritilor cu "printzipii" morale, carevasazica cei care consuma carne sunt niste monstri care ucid, iar vegatarienii sunt trimisii lui Dumnezeu pe pamant.
Pentru cei care mai au totusi un neuron care zvacneste, am sa le dau o veste nasoala: numarul animalelor si chiar al speciilor care pier prin distrugerea ecosistemelor datorata defrisarilor si a extinderii suprafetelor agricole cultivate cu diverse verzituri este imens! iar despre ecologie si sustenabilitate nici nu poate fi vorba.
Fara ingrasaminte chimice dupa cateva rotatii de culturi in majoritatea zonelor pamantul devine sterp. nu mai vorbesc de cate vietuitoare omoara pesticidele, insecticidele, si de controversa OMG-urilor. Pe continentul american actualmente sunt mari probleme cu albinele care mor in numar urias de ani buni, suspecte fiind culturile modificate genetic si pesticidele. Fara albine, polenizare ioc si alimente de natura vegetala ioc.
Iar pentru "moralistii" care nu sunt vegetarieni si mai ciupesc niste produse lactate pe ici pe colo, tin sa le reamintesc ca acestea vin doar dupa ce vacutele fac pui. Ce am face cu milioane de vaci aparute doar in urma necesitatii producerii laptelui fara a mai sacrifica din ele? In concluzie, pentru "moralisti", si dintre acestia mai ales pentru cei care toarna copiii pe banda rulanta pentru ca perceptele morale, religioase etc. le interzic sa previna sarcina prin orice metoda: suntem 7 miliarde de bipezi cu guri flamande pe aceasta planeta. In mod inevitabil, concuram cu celelalte specii si chiar intre noi pentru supravietuire date fiind resursele limitate ale planetei. Asa ca scutiti-ne de morala de gradinita!
De ce mergeti la mare in Romania ?
sâmbătă, august 11, 2012 by Premiantul · 3 comentarii
Va intreb simplu : De ce mergeti la mare in Romania ? De ce nu mergeti afara ? De ce va place sa mergeti in acelasi loc la infinit ?
Ca tot romanul, am fost si eu pe litoralul romanesc si din pacate romanul nu se dezminte - preturi mari si servicii care lasa de dorit. In mod categoric, exista locuri si statiuni in alte tari foarte apropiate de noi (Croatia,Grecia,Turcia,Bulgaria) care practica cam aceleasi preturi cu hotelurile lacome din Romania, dar unde esti tratat civilizat si e curatenie si chiar simti ca esti in concediu. In Romania pe litoral in plin sezon iti faci numai nervi. Greu de inteles de ce mai exista totusi asa un numar mare de romani care prefera litoralul romanesc altor locatii net superioare pentru aceiasi bani. Poate tine de obisnuinta, poate totusi, fara transport ies mai ieftin, dar eu zic ca merita macar incercat. Turismul romanesc trebuie sa primeasca o scuturatura zdravana si cei responsabili sa inteleaga ca nu poti trata turistul cu nesimtire cand acesta asteapta un an intreg concediul si aduna banii cu greu si doreste sa se simta bine.
E vremea can-canurilor cu romanii de la Jocurile Olimpice
sâmbătă, august 11, 2012 by Premiantul · 2 comentarii
Zilele acestea a izbucnit un nou scandal care are in prim plan pe Sandra Izbașa si presupusa relatie a ei cu cu fiul antrenoarei Mariana Bitang
Medaliata cu aur la proba de sărituri din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, Sandra Izbașa, a declarat că este singură. Timp de doi ani, ea a fost iubita lui Andrei Bitang, fiul antrenoarei ei.
În urmă cu ceva timp, când Sandra s-a întors de la Campionatul European de Gimnastică, Andrei o așteptase la aeroport cu un buchet de flori.
Campioana la Jocurile Olpimpice de la Londra 2012 a mai declarat că n-a luat, deocamdată, nicio decizie în ceea ce privește cariera sa după ce se va retrage din viața sportivă. Sandra a spus că se va consulta cu părinții ei, care i-au fost alături la toate competițiile la care a participat.
vineri, 10 august 2012
Un ciclist belgian a băut până a făcut pe el
vineri, august 10, 2012 by Premiantul · 3 comentarii
Ciclistul belgian Gijs van Hoecke a fost exclus de la Jocurile Olimpice după ce a băut până a făcut pe el.
Sportivul belgian în vârstă de 20 de ani a fost fotografiat marți într-o ipostază rușinoasă. Ciclistul Gijs van Hoecke a băut la o petrecere până a făcut pe el și a a avut nevoie să fie purtat pe brațe de doi prieteni pentru a ajunge acasă.
„Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Îmi pare rău. Nu era momentul potrivit. Cu toate acestea, după doi ani de muncă simţeam nevoia să mă relaxez. Ar fi trebuit să fac asta acasă şi nu la Londra. Dar nu am petrecut în satul olimpic şi nu am deranjat alţi sportivi. Ceea ce am făcut dăunează imaginii ciclismului pe velodrom. Voi accepta orice fel de sancţiune", a spus ciclistul.
marți, 7 august 2012
Badea si Ciutacu in budigai
marți, august 07, 2012 by Premiantul · 3 comentarii
Mircea Badea si Victor Ciutacu incearca sa spele rusinea de zilele trecute prin care au jignit-o pe judoka Alina Dumitru, participanta la Jocurile Olimpice de la Londra, luand-o la rost de ce nu a votat la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Lumea a sarit in ajutorul sportivei, cerandu-le celor doi sa-si ceara scuze de la tanara.
Cei doi oameni de televiziune vor face o poza imbracati doar in chiloti cu manecute, imaginea inramata fiind scoasa la licitatie. Banii stransi vor merge la Florica Lavric, o fosta campioana olimpica grav bolnava.
Pentru actiunea caritabila, cei doi au creat un grup de licitatie pe Facebook. Va fi declarata castigatoare o singura oferta, cea mai mare. Aceasta va fi dublata de aceeasi suma din partea lui Ciutacu si triplata de aceeasi suma din partea lui Badea. Poza cu cei doi la budigai o va vedea toata lumea, insa castigatorul va primi fotografia inramata, cu autografele celor doi, la o cina. Toti banii vor fi donati sportivei Florica Lavric, fost campioana olimpica, bolnava de cancer.
Asa ca , oamenii de bine si cu bani sa liciteze sa vedem daca vor dubla/tripla suma ?
luni, 6 august 2012
Ce faci cand ti se strica laptopul ?
luni, august 06, 2012 by Premiantul · 3 comentarii
De când laptopurile au început să aibă performanțe rezonabile la un preț accesibil, piața calculatoarelor portabile s-a diversificat și tot mai multe persoane achiziționează laptopuri.
Problema e ca aceste laptopuri vandute la noi in tara la preturi sub 2000 lei sunt facute oarecum pentru noi romanii (si pentru alte piete slab dezvoltate sau in curs de dezvoltare) si au durata de viata relativ mica.
Se observa chiar si la exterior prin calitatea diferitelor materiale folosite/balamale..etc.
Ce faci atunci cand se strica ?
Cum anume procedezi cand ai nevoie de un Service Laptop ? Majoritatea dintre noi fie ne apucam sa le desfacem singuri sau rugam fel si fel de cunostinte sa le puna un diagnostic.
Modul acesta de a repara laptopul de catre persoane neavizate (fie ca sunt eu sau alte cunostinte) e total nerecomandat.
De ce ?
- laptopurile au fel si fel de cleme/suruburi/clipsuri/panglici etc. care se pot rupe si pentru a fi desfacute/reparate necesita anumite “scule” care costa. Vechiul cutit cu care desfaceam fel si fel de aparate e total nerecomandat. Ce sa mai zicem ca odata desfacut majoritatea ne uitam degeaba in el.
- un service laptop facut de un “mester” neavizat poate duce la defecte mult mai serioase. Sansele ca un laptop sa fie reparat sunt mult mai mari daca nu a mai incercat cineva inainte sa-l repare fara succes;
-acest diagnostic facut de cunostinte(care va livreaza numai sfaturi si presupuneri) nu e absolut gratis (lasati un coment mai jos daca nu va costa absolut nimic ..stiti voi ce spun aici) si daca adunati observati ca ajungeti la o suma foarte apropiata (sau mai mare) de cea platita intr-un service spercializat.Vi se pare mult sa platiti 50 lei pentru un diagnostic exact ?Sau sa nu platiti nimic daca laptopul este ireparabil sau daca decideti sa il reparati la aceeasi firma?
Va spun pentru ca eu recent am avut nevoie de o inlocuire display laptop.
Am cautat pe Google “display laptop si pot spune am avut norocul sa ajung la o firma serioasa si exigenta in ceea ce priveste calitatea lucrarii si a safisfactiei clientului. Nu prea sunt multe de genul!
Totul a fost super ok! Problema a fost reparata in aceeasi zi, iar diagnosticarea a fost gratuita pentru ca am facut reparatia la ei.
Ce am mai observat la Easy IT :
- dispun de aplicatie pentru vizualizare online a stadiului reparatiei si iti intocmesc o fisa cu toate seriile componentelor pentru a elimina orice dubiu;
- dispun de echipamente BGA cu infrarosii si aer cald;
- reparatia se face la nivel de componenta electronica care duce la costuri scazute, reprogramarea micro controlerelor si modificarea sistemelor de racire ca sa fie mai eficiente si sa previna problemele pe termen lung;
- iti ofera garantie la piese si lucrari, iar inginerii electronisiti de acolo chiar stiu ce fac, au studii in electronica nu au “invatat” de pe net ca altii si relationeaza cu tine intr-un mod profesionist si transparent;
- raportul calitate pret este unul pe masura, nu iti iau pielea de pe tine si vor ca toata lumea sa fie multumita pentru ca recomandarea unui prieten este cea mai buna publicitate!
sâmbătă, 4 august 2012
Top 5 aplicatii de productivitate pentru iPhone
sâmbătă, august 04, 2012 by Premiantul · 1 comentarii
Știu că ești ocupat și știu că ți-ai ales un iPhone pentru că le are pe toate.
Nu știu dacă bănuiai sau nu dar îți poți transforma iPhone-ul într-o unealtă de productivitate extrem de puternică.
Avantajul produselor Apple (gen iPhone și iPad) este că dispun de o infinintate de aplicații pe care le poți lua din Apple Store.
Unele sunt gratis, altele nu – cert este că unele din ele fac toți banii.
Am cules pentru tine cele mai bune cinci aplicații când vine vorba de productivitatea personală și profesională. Iată-le.
1. Evernote
Se spune că cele mai bune lucruri sunt gratis, și asta e adevărat și în cazul acestui clasament. Evernoteîți permite să iei notițe de pe orice calculator sau iPhone, toate ținându-se într-un singur loc.
Așa că dacă vrei să-ți accesezi notițele de acasă, de la serviciu sau de pe iPhone, Evernote e prietenul tău.
2. iTalk
Dacă îți place să iei notițe vocale, cu siguranță această aplicație îți va face munca ușoară. E mult mai comod să vorbești decât să tastezi – asta e clar. Iar dacă ai idei bune pe care nu vrei să le pierzi, nu te baza că ți le vei aminti mai târziu. Șansele să se întâmple asta sunt minime.
Evident, aplicația e foarte customizabilă, de la frecvența cu care vrei să înregistrezi la controalele avansate de playback.
Există atât varianta free, cu funcționalitate redusă, cât și cea plătită, unde ai la dispoziție întreaga gamă de funcționalități.
Găsești aplicația iTalk aici.
3. Quickoffice
Cu siguranță folosești Microsoft Office. Documentele Word și cele Excel sunt absolut indispensabile.Quickoffice vine în ajutorul tău, permițându-ți să creezi, editezi extrem de ușor documente Office.
Evident, ai și opțiuni de import/export pentru a le avea pe calculator, inclusiv prin WiFi.
Legat de editare documentelor Word și Excel – vei observa că ai toate funcțiile de bază de care ai putea avea nevoie.Interfața este extrem de intuitivă, iar prețul unul accesibil: 10 dolari.
4. TimeLogger
Dacă vrei să știi unde ți se duce timpul, această aplicație te va ajuta să ții evidența fiecărui minut pe care îl aloci muncii.
Conceptul în jurul căruia se învârte această aplicație este acela de timer. ea îți dă voie să creezi, să pornești și să oprești timerele la discreție. În plus, vine cu opțiunea de a adăuga timere implicite, cum ar fi pauza de masă.
Această aplicație fae un lucru extrem de util: îți ia de pe cap povara de a te gândi unde ce și cât timp durează să faci următorul task.
Ți se poate părea trivial însă, în momentul în care pui pe hârtie sau pe iPhone tot ce ai de făcut, vei fi mult mai productiv. E ca și cum ai avea un asistent personal care stă după tine non stop, pentru ca tu să lucrezi la capacitate maximă.
5. Instapaper
Instapaper are o utilizare interesantă: îți permite să salvezi paginile web pentru a le putea vizualiza offline.
Cu alte cuvinte, dacă știi că nu vei avea semnal, poți salva versiuni ale paginilor web pe care nu ai apucat să le parcurgi.
E utilă dacă știi că te vei găsi în situații în care nu vei avea semnal pe telefon.
Tu ce aplicații iPhone folosești?
vineri, 3 august 2012
Dragi politicieni romani va ordon : “Ocupati-va de economie!”
vineri, august 03, 2012 by Premiantul · 1 comentarii
Oamenii de afaceri romani aşteaptă de la liderii politici rezolvarea problemelor economice, renunţarea la orgoliile de partid şi consideră ca preţul acestor turbulenţe va fi resimţit pe termen mediu şi lung.
Dragi politicieni ,angajati tehnocrati, faceti echipe ,organe pentru analiza…in curand o sa fie prea tarziu pentru economia noastra si o sa ajungem la fel ca grecii..sau mai rau.
Poporul nu mai poate rezista mult.
Oare face cineva o socoteala cat pierdem la rate,facturi,preturi etc asa la nivelul populatiei ? cine ne mai salveaza?
Cine ne mai salveaza cu instabilitatea asta politica?
Lasati orgoliile personale sau de partid…
Valabil pentru toti
In curand poate vom avea nevoie de vize pentru Europa .
“Vacanţa e pentru fraieri“ – sloganul candidaţilor la prezidenţialele din SUA
vineri, august 03, 2012 by Premiantul · 1 comentarii
miercuri, 1 august 2012
Din toamna nimeni nu mai scapa de Timeline
miercuri, august 01, 2012 by Premiantul · 0 comentarii
Dupa cum se putea banui, trecerea tuturor conturilor de Facebook pe formatul Timeline era doar o chestiune de timp iar incepand din aceasta toamna, conform celui mai recent anunt al Facebook, toti utilizatorii vor primi update-ul la noul format.
Celebra retea de socializare va trece treptat toate conturile pe noul format Timeline pe parcursul urmatoarelor doua luni pentru a asigura o experienta unitara in retea.
Desi Facebook a lansat Timeline inca din luna Decembrie 2011 pana acum doar anumitor utilizatori selectati aleatoriu le-au fst trecute conturile automat pe noul format, restul utilizatorilor Facebook optand ei insisi daca vor sa pastreze vechea interfata sau sa treaca pe Timeline.
Facebook va acorda o perioada de 7 zile de previzualizare a Timeline, timp in care utilizatorul va avea ocazia sa-si editeze informatiile publicate anterior si a verifica setarile pe care doreste sa le faca, setari in functie de care vor fi vizibile datele despre istoricul sau pe Facebook celorlalti utilizatori ai retelei.
Vrei sa stii cand scriu ?
Dacă doriţi să fiţi anunţaţi prin mail cand scriu, puteti folosi căsuţa de mai jos pentru a va abona !
Popular Posts
-
Intrebarea e destul de simpla :de ce luam masini cu aer conditionat ? Pentru fitze, sa ne laudam. Sau pentru confortul nostru ? Nu de multe ...
-
Adevarat e ca se spune ca BMW-istii sunt adevaratii regi ai soselelor dar nici ei nu sunt feriti nici de service-uri si probleme.Fie ca e vo...
-
Va spun direct : atentie la produsele contrafacute pentru ca kit-ul de distributie este unul dintre cele mai piratate repere . Produse nec...
-
Cateva sute de mii de salariati germani de la uzinele Volkswagen, Opel si Daimler au posibilitatea sa intrerupa lucrul, vineri, pentru a put...
-
Stiti ce zic smecherii care zic ca ei scot un super consum cu masinile lor : ca totul e joc din glezna :P . Domnilor aveti dreptate, e joc...
Citesc
Archives
-
►
2018
(44)
- ► septembrie (2)
-
►
2017
(30)
- ► septembrie (4)
-
►
2016
(33)
- ► septembrie (8)
-
►
2013
(180)
- ► septembrie (15)
-
▼
2012
(297)
- ► septembrie (12)
-
▼
august
(25)
- Cristi Minculescu spre o cariera solo ?
- Serviciul NonStop de la Orange e varza
- Samsung Galaxy S3: cel mai bun smartphone?
- Banca Transilvania vinde blana ursului din padure
- Emag.ro nu se tine de cuvant
- N-ai VW Golf si iPhone - NU existi
- Cumparati piese auto originale sau piese auto afte...
- Google adauga Hangouts in Gmail
- Voi ce mirosuri aveti ?
- Va place berea rece ?
- Cum stati cu caldura ?
- Doar pentru cei care vor sa se simta bine. Am zis.
- Ne-am prezentat onorabil..sau cel putin asa zic unii
- De ce sa cumperi piese auto online?
- Taxa auto se modifica din nou
- Vegetarian sau Carnivor ?
- De ce mergeti la mare in Romania ?
- E vremea can-canurilor cu romanii de la Jocurile O...
- Un ciclist belgian a băut până a făcut pe el
- Badea si Ciutacu in budigai
- Ce faci cand ti se strica laptopul ?
- Top 5 aplicatii de productivitate pentru iPhone
- Dragi politicieni romani va ordon : “Ocupati-va de...
- “Vacanţa e pentru fraieri“ – sloganul candidaţilor...
- Din toamna nimeni nu mai scapa de Timeline
Tags
- Afaceri (25)
- Android (23)
- Apple (25)
- Articole sponsorizate (143)
- Artisti adevarati (23)
- Artisti de pe la noi (26)
- astrologie (1)
- Auto (79)
- Barbati (8)
- Bucuresti (16)
- cadouri (1)
- Carcotasii (34)
- Cocalari (68)
- Concursuri (14)
- Concursuri si premii (10)
- Criza (40)
- Culinar (4)
- Dating (2)
- De toate (17)
- Dezvoltare personala (10)
- Distractie (36)
- Diverse (109)
- Dorel (85)
- economie (2)
- Educatie (57)
- Emag (6)
- Epoca de aur (31)
- Facebook (12)
- Fara cuvinte (2)
- Fashion (18)
- Filme (1)
- Fraieri (11)
- Funny (14)
- Gadgets (40)
- Games (6)
- Geniu (10)
- Google (8)
- Google+ (3)
- Guest Post (1)
- horoscop (1)
- I Like IT (43)
- Internet (10)
- IT (32)
- jucarii (1)
- Magazine online (35)
- Manelisti (1)
- Media (7)
- Micul Paris (4)
- Monden (39)
- Moviesc (1)
- Nu drogurilor (3)
- Optimizare site (1)
- Politica (24)
- Poti si tu (1)
- Poza Zilei (3)
- Pozitiv (2)
- Premiantul.ro (15)
- Promotii (38)
- Recomandare (30)
- Recomandari (3)
- Reduceri (25)
- Relaxare (2)
- Review (82)
- Review Smartphone (16)
- Roma (2)
- Romania noastra (151)
- Samariteni (16)
- Samsung (19)
- Sanatate (7)
- Sarbatori (20)
- Satira (1)
- Senzatii (20)
- Shopping (76)
- Show Biz (46)
- Sibiu (1)
- SmartPhone (35)
- Soferi (66)
- Sport (56)
- Stiinta si Tehnica (19)
- Tehnologie (20)
- Tepari (11)
- Traditii (1)
- Turism (38)
- TV (10)
- Twitter (2)
- Umanitar (11)
- Vedete (2)
- Vocea Romaniei (6)
- Windows Phone (4)
- wordl (1)
- World (112)