miercuri, 22 februarie 2012

Cum poti castiga cu Google 5oooo de dolari si o excursie inInsulele Galapagos

Google organizează şi anul acesta un concurs pentru tinerii „savanţi" care sunt interesaţi în subiectele de ştiinţă, tehnologie şi dezvoltare viabilă pe viitor. Google Science Fair invită copiii cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani să-şi înscrie proiectele până pe 1 aprilie.

Cei care vor să se înscrie vor fi nevoiţi să-şi creeze un site unde să scrie despre ei şi să pună o întrebare ştiinţifică întrebare. Apoi, trebuie să realizeze o ipoteză de lucru nişată. În urma acestui proces urmează munca de documentare, un experiment ştiinţific practic care să le demonstreze calităţile de oameni de ştiinţă în devenire. După aceşti paşi, urmează observaţiile şi concluziile experimentului ştiinţific

Care sunt premiile?

Premiul cel mare va fi o vizită oferită de „National Geographic" pe Insulele Galapagos. De asemenea, acesta va primi şi o bursă Google de 50.000 de dolari care va susţine costurile educaţiei acestuia. „Scientific American" oferă şi un abonament pe un an care îi va permite câştigătorului şi şcolii acestuia să aibă acces la arhiva digitală a revistei.

comentarii

2 Responses to "Cum poti castiga cu Google 5oooo de dolari si o excursie inInsulele Galapagos"
bucuros spunea...
22 februarie 2012 la 21:36

mehh.. la asa ceva nu poate participa oricine, concurenta e imens de maree iar geniile foarte multe.


Sebi spunea...
23 februarie 2012 la 22:45

Da.. :) dar cine stie... sau nascut si prosti cu noroc :))


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...