luni, 23 decembrie 2013

Ce muzica face perfecta o petrecere de nunta

O formatie nunta care sa transmita atitudine pozitiva, o formatie care “nu reuseste” sa trimita oamenii de pe ringul de dans la masa sa serveasca urmatorul fel din meniu, o formatie nunta la care invitatii sunt pur si simplu plini de veselie, acesta e raspunsul la dilema din din titlu. Astea sunt meritele unei formatii de nunta care poate pur si simplu sa iti faca o nunta de vis.Si crede-ma ca pentru nunta ta, iti doresti o formatie de nunta(orchestra) din muzicieni profesionisti si nu o formatie de lautari jalnici, o formatie care sa cante muzica usoara, muzica populara, muzica de petrecere poate si ceva evergreenuri si multe alte melodii consacrate din repertoriul national si international care sa tina nuntasii intr-o continua veselie si agitatie.

Nu cred ca vrei ca la nunta ta ca invitatii sa ii vezi cum stau tintuiti in scaune, sa astepte taierea tortului incat sa plece cat mai repede acasa(asta doar daca sunt la o nunta atat de plictisitoare incat uitatul la TV e mult mai interesant).

Si de departe va spun ca succesul oricarei nunti se datoreaza atmosferei care o creeaza formatia de nunta.formatie nunta

La o nunta cu adevarat memorabila pot spune ca am fost invitat de curand. Mirii, prieteni apropiati de ai mei si-au dorit o nunta de neuitat. Si asa au avut-o.De departe meritul a fost al formatiei de nunta.

A fost o petrecere la care am dansat aproape toata noaptea atat eu cat si toti ceilalti invitati care radeau, dansau si se simteau cu adevarat bine.Transmiteau o atitudine pozitiva si o veselie fara margini incat au reusit sa ridice la dans chiar si cei mai ursuzi invitati.

Atmosfera a fost superba, toata lumea s-a simtit bine si a chefuit pana in zori iar genurile de muzica au multumit pana si pe cei mai pretentiosi dintre invitati.

De curiozitate i-am intrebat cat i-a costat formatia de nunta. Raspunsul lor a fost: nu mai conteaza, ne-am simtit cu adevarat minunat atat noi cat si invitatii asa ca le-am oferit mai mult.

Drept e ca am fost si la nunti la care am intalnit lautari cu instrumente poate vechi de 30 de ani, nunti la care instalatiile de sunet erau depasite si unde microfonia era la ea acasa sau nunti la care lautarii chiar s-au imbatat. Si e adevarat ca nu exista multi cantareti care sa poata canta orice. Sunt altii care incearca dar nu pot mai mult. Astfel ca o formatie nunta live sunt cu adevarat de respectat, si asta face de multe ori diferenta intre mediocritate si acele formatii care-si merita cu adevarat banii pe care-i cer

Si nu e rau ca atunci cand alegeti o formatie de nunta sa o vizionati in prealabil sau sa cautati alti clienti de ai lor, sa vizionati eventual mici colaje puse in “scena” chiar de ei.

Si la nunta ta ai nevoie de profesionisti. Nu iti poti lasa nunta pe mana unor amatori.

Ai nevoie de interpreti de exceptie care stiu sa cante majoritatea genurilor de muzica si atat repertoriu international cat si muzica de petrecere, interpreti cu costume de petrecere si tematice, formatie care sa dispuna de prezentare si coregrafie de calitate, sonorizare buna, lumini,instalatii de fum, efecte speciale etc..toate acestea avand rolul sa faca o atmosfera de neuitat.

Totul pentru o zi cu adevarat memorabila!

comentarii

0 Responses to "Ce muzica face perfecta o petrecere de nunta"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...