joi, 6 martie 2014

Allview te invita la maratonul de programare „Entrepreneurship”

Esti student si esti pasionat de programare? Vrei sa dezvolti o aplicatie care sa ajute societatea? Iti place lucrul in echipa ? Esti ingenios ?Esti pasionat de tehnologie si iubesti sistemul de operare Android ?

Atunci inscrie-te la maratonul de programare „Entrepreneurship” organizat de Allview împreună cu Centrul pentru Diplomaţie Publică, cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Universităţii Transilvania in perioada 28-29 martie 2014 in Aula Universităţii Transilvania din Braşov . Premiile sunt interesante(smartphone-uri si tablete de ultima generatie) si plus ca e un moment bun sa iti faci cunoscute abilitatiile de programator. Si crede-ma ca nu ai nimic de pierdut. Doar de castigat.

Proitectele participante vor fi donate Comisiei Europene ( cu excepţia drepturilor de proprietate intelectuala), care va asigura promovarea proiectelor.In urma promovarii gratuite a proiectelor voastre, consider ca veti avea numai de castigat.

E bine de stiut ca la eveniment va fi prezent si un reprezentant de la Google care va susţine o prezentare despre resursele Android şi modele de aplicaţii create în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

image

Ceremonia de decernare a premiilor va reuni delegaţi din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice, reprezentanţi ai mediului de afaceri, jurnalişti români şi străini. Il vad si ca pe un eveniment de la care nu vrei sa lipsesti mai ales ca va fi un moment bun pentru dezvoltarea de noi conexiuni care isi vor dovedi utilitatea in cariera voastra.

Nu conteaza daca nu esti din Brasov. Toti studentii din tara, indiferent de universitatea la care studiaza pot participa.

Echipele pot fi formate din doi pana la patru studenti. Timpul de lucru pentru dezvoltarea aplicatiei este de 24 ore si bine venite sunt aplicatiile cu utilitate sociala bazate pe sistemul de operare Android.

Pentru detalii exacte si pentru formularul de înscriere şi mai multe detalii despre competiţie puteti vizita site-ul dedicat www.entrepreneurshipbv.ro sau pe pagina lu’ blogatu.

comentarii

0 Responses to "Allview te invita la maratonul de programare „Entrepreneurship”"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...