vineri, 26 august 2011

Birou de relatii intime cu cetatenii – Piata Unirii Bucuresti

Nu inteleg de ce nu ii ridica politia pe cei care vand pe trotuarul de la Unirii, banuiesc ca nu au vreo autorizatie sau ceva de gen... Oricum, rusine politiei si primariei ca nu iau masuri.....astia de la piata rahova s-au mutat la unirii..

M-am saturat de balciul asta...mai ales in preajma sarbatorilor cand te duci spre metrou pai faci 25 de min ca nu ai pe unde sa treci de acesti indivizi cu tarabele lor,si alti prosti care stau sa caste gura. In nici o tara nu am vazut asa ceva...aa da! au si altii targuri,tarabe si etc da in locuri special amenajate,intr un interval de ore bine stabilit,intr o zi de sambata sau duminica Toti idiotii din sect 5 care pt 1 kg de ulei si unu de zahar s-au prezentat la VOT.... dar de ce sa ne plangem e absolut normal...Toti analfabetii conduc aceasta tara pentru ca tot niste analfabeti i-au votat pe stimatii domni.

Poza e un instantaneu din Piaţa Unirii din Bucureşti care, pentru cei nefamiliarizaţi cu locurile, este chiar în centrul Capitalei României.

birou de relatii intime - bucuresti- sector 5

Frustrant ! La noi in tara in secolul 21 exista asa ceva! Si nu la Dorohoi sau Adjud, ci in mijlocul capitalei ! Frustrant...

comentarii

0 Responses to "Birou de relatii intime cu cetatenii – Piata Unirii Bucuresti"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...