vineri, 27 iulie 2012

Curaj Larisa!

Cu câteva ore înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice Londra 2012 delegaţia României încă nu ştie dacă va putea conta pe Larisa Iordache în probele de gimnastică.

Sa nu uitam ca Nadia Comăneci a obţinut aurul evoluând după operarea unui abces apărut în palmă! Este mult de atunci, nu-mi mai amintesc exact datele, dar ştiu că întreaga lume a asistat uimită cum Nadia noastră şi-a învins durerea fizică. Şi Larisa Dumitru poate. Curaj Larisa! Luptă pentru România, atât de încercată în aceste momente de disputele politice. Determină tu lumea să-şi ridice ochii cu admiraţie spre Tricolor!

Locul de desfasurare a devenit unul aproape militarizat. Desi nu sunt la vedere, peste 6000 de agenti ai trupelor speciale supravegheaza centrul Londrei precum si Satul Olimpic, ca si locatia unde va avea loc Ceremonia de Deschidere, de teama unui atentat terorist. DailyMail a prezentat un amplu reportaj pe aceasta temă, aratand fotografii cu trupele speciale cu armament greu montat pe acoperisurile din imprejurimi. Socheaza o fotografie cu aruncatoare de rachete. Presa occidentala a comparat acest fapt cu jocurile olimpice de pe timpul lui Hitler cand, tot asa, a avut loc o Olimpiada dominata de arme. Reamintim ca spiritul olimpic este unul pacifist, iar pe vremea olimpiadelor antice incetau razboaiele.

comentarii

0 Responses to "Curaj Larisa!"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...