miercuri, 14 martie 2018

Ce facem dupa ce terminam liceul?

Asta e o intrebare obsedanta care macina mitile multora dintre elevii care termina liceul in perioada aceasta. Pentru ca Bacul se apropie. Si se apropie tare repede.Ce facultate sa urmez ? Fac fata concurentei daca ma inscriu la facultatea X ? Dar daca dupa ce absolv facultatea nu voi avea un loc de munca? Si cel mai important, cati bani voi castiga apoi ? Si multi dintre elevii aflati acum in clasa a douasprezecea, isi pun astfel de intrebari. Dar cate oare si-au gasit raspuns ?
Multi ar vrea poate sa urmeze cursurile Facultatii de Stiinte Politice, pentru ca meseria de politolog o considera foarte aventuroasa, banoasa si spera la un job intr-un minister sau o ambasada.
Altii aleg Medicina, o meserie de asemenea banosa dar nu de la inceput.facultate
Sau de ce nu la Facultatea de Psihologie, unde apoi te poti angaja prin Politie sau de ce nu in cadrul armatei. Sau iti poti deschide propriul tau cabinet, sau pote vei gasi vreun post liber intr-un spital.
Altii pot merge la Facultatea de Limbi Straine. Sau de ce nu la Automatica si Calculatoare in cadrul Politehnicii.
Eu poate as prefera sa ma fac jurnalist sau poate actor de comedie.Si consider ca viitoarea meserie trebuie aleasa in functie de pasiune si inclinatie.
Cert e ca, doar cu liceul esti zero!

comentarii

0 Responses to "Ce facem dupa ce terminam liceul?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...