vineri, 22 aprilie 2016

Ce cadouri de Paste puteti oferi celor dragi?


      Mai sunt cateva zile pana la Paste, moment potrivit pentru a oferi cadouri pentru femei, barbati si copii

   Voi ce idei de cadouri de Paste aveti? ati pregatit o lista a persoanelor dragi pe care vreti sa le surprindeti placut printr-un mic cadou?

   Daca punem la socoteala povestea Iepurasului, care se spune ca aduce cadouri atat pentru cei mai mici, cat si pentru cei mari, inseamna ca ne asteapta cateva zile frumoase de sarbatoare, pline de surprize si cadouri.

  Cu siguranta, in aceste zile de sarbatoare, ai programata cel putin o vizita la parinti, rude sau prieteni. 

  Si, in calitate de invitat, vrei sa te prezinti in fata gazdei cu un dar simbolic sau specific sarbatorii Pastelui. 
   Iar atunci cand ti se pare ca nu ai nicio idee de cadouri pentru Paste, fa-ti putin timp si plimba-te prin magazine sau verifica ofertele din magazinele online. Un punct de pornire ar putea fi Bratari-Piele.ro.

   Cu usurinta vei gasi cateva idei cu care sa impresionezi.Indiferent de cadou si cat de micut ar fi, gandeste-te daca i-ar placea si daca i se pare si util.

    Ai dubii in ceea ce priveste cadoul perfect pentru un barbat, cu ocazia Pastelui?

   Spre exemplu, pentru un frate sau pentru tatal tau poti lua fie un ceas(atentie sa nu cumperi un model pe care il are deja) sau chiar un portofel. 

   Oricare dintre cei dragi tie care stii ca poarta ceas de mana, tot timpul va fi bucuros sa mai primeasca inca unul astfel incat sa le mai varieze.

   Gama de portofele barbati e destul de variata si cum e bine stiut ca de cele mai multe ori acestea se uzeaza, oricare dintre noi va fi bucuros sa se reinnoiasca cu un portofel nou, mai ales ca traditia de Paste spune ca trebuie sa te innoiesti.

   Spre exemplu acest portofel premium Visconti, e un model elegant si esclusivist, confectionat in intregime din piele naturala si e un cadou cum nu se poate mai potrivit si de efect mai ales ca este si pregatit pentru a fi oferit cadou, acesta fiind livrat intr-o cutie eleganta marca Visconti.


   Pentru femeile din viata ta, oferta e si mai variata.

   Poti alege din multitudinea de modele de portofele dama iar pentru toate femeile din viata ta, de la cele mai micute pana la cele mai in varsta poti alege oricare dintre bratari, cercei sau diverse genti utile care mai de care mai spectaculoase si unice. 

  Pentru fetitele din familia mea, pe langa nelipsitele dulciuri, un mic cadou a facut tot timpul diferenta. Spre exemplu ma gandesc sa le cumpar si cate o bratara fashion precum cea de mai jos. Nu e scumpa si sigur va produce zambete.


    Daca e sa revin la pasiunea mea pentru portofele ,acest portofel dama din piele e de-a dreptul elegant si calitativ fiind confectionat in intregime din piele naturala mi se pare un cadou potrivit pentru cele in floarea varstei cat si pentru cele trecute de a doua tinerete..


    Si daca tot nu ai gasit cadoul potrivit, gandeste-te ca nici o femeie nu are niciodata suficiente genti, si nici pantofi(dar acestia sunt mai greu de ales pe marimea potrivita).


Paste fericit!

comentarii

0 Responses to "Ce cadouri de Paste puteti oferi celor dragi?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...