luni, 7 noiembrie 2016

Trupa Obligó - maestrii teatrului de improvizatie

       Primul contact cu Trupa de Improvizatie si Comedie - Trupa Obligó a fost in cadrul emisiunii iUmor Antena 1 la TV si pot spune ca m-au cucerit.
       Au urmat apoi vizionari aproape zilnice pe youtube, numeroase povestiri ale unor prieteni in pauzele de la munca si chiar un eveniment live care pot spune ca e “cireasa de pe tort” pentru ca e total incomparabil cu orice vizionare deoarece iti schimba total ziua si chiar urmatoarele.
       Pot spune cu tarie ca improvizatiile au fost amuzante iar interpretarea actorilor a fost de-a dreptul geniala, asa ca daca aveți vreodata ocazia sa fiti martori la orice piesa, o sa vedeti ca merita toti banii!
      Tot atunci am aflat de teatrul de improvizatie, acea forma de teatru în care se folosesc diverse tehnici de improvizatie teatrala pentru a crea dialoguri, scene, unele cantece sau chiar povestiri, intr-un mod cat mai spontan si intr-o relatie interactiva cu publicul.
      Poate partea cea placuta e ca publicul devine o parte a show-ului prin sugestiile oferite ca sursa de inspirație.
      Actorii trebuie sa dezvolte subiectul oferit de public intr-un mod cat mai amuzant, pastrand in acelasi timp si Obligóul (regula) acestuia. In functie de public, o sa vedeti ca trece o ora jumatate sau chiar doua, in care cei prezenti se destind si isi mai descretesc fruntile.
Actorii danseaza, canta, fac pantomima, construiesc povesti spontan. Totul este improvizat, fara nici o pregatire in prealabil a vreunui scenariu sau regii.


Ce ofera Obligó?

       Spus simplu iti ofera un spectacol interactiv in care publicul si actorii conlucreaza pentru a construi cel mai inteligent RAS de pus pe buze, o comedie adevarata creata spontan de cinci meseriasi ai teatrului de improvizatie.
Cu peste 800 de spectacole si evenimente de-a lungul a 7 ani, in functie de nevoi, trupa Obligó reprezinta “partenerul” perfect pentru evenimentul tau particularizat.

La ce ma gandesc?

     - Pleci cu echipa ta intr-un team building ? Gandeste-te ca e momentul perfect prin care Obligó’ te poate ajuta sa contruiesti o echipa sudata, in care membrii ajung sa se cunoasca bine și sa coopereze eficient.

    - Ai participat vreodata la un curs de improvizatie? Tot ce pot spune e “incearca”. Indiferent de varsta, priveste-l poate ca pe o joaca pentru dezvoltarea ta personala si descopera ce talente ascunse ai, traieste clipa si capata increderea pierduta.

    - Trupa Obligó, poate deveni maestrul de ceremonii perfect pentru evenimentul tau privat, indiferent ca e o petrecere tematica, corporate, o lansare de produs, o campanie outdoor sau chiar intalniri oficiale/caracter social.

    - Un workshop pentru dezvoltare personala unde participi active la scene de improvizatie care te invata sa fi prezent, sa actionezi cu incredere in tine, sa poti comunica eficient e poate acel ceva care te ajuta sa-ti imbunatatesti propria viata, mai ales cariera, educatia, relatiile, sanatatea si productivitatea.

     - Comedy improshow personalizat, un spectacol la care nu te opresti din ras si care va face ziua cu adevarat speciala, indiferent ca e ziua onomastica, nunta, lansari de produs sau orice alt eveniment.

Doar intreaba!

comentarii

0 Responses to "Trupa Obligó - maestrii teatrului de improvizatie"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...