vineri, 21 septembrie 2012

Spor la taiat de cauciucuri

Doi deputaţi PSD, Ion Călin şi Gheorghe Ciocan, au depus o propunere legislativă prin care cer ca „eventualele pagube” apărute la o maşină care blochează un autoturism parcat regulamentar, să fie suportate de şoferul care a blocat parcarea.

Cu alte cuvinte, din formularea celor doi deputaţi reiese că eventualele vandalisme de tipul tăiatului de cauciucuri sau zgârieturilor pe portiere şi capote să fie legale şi chiar neimputabile celui care le produce, dacă răzbunătorul a parcat regulamentar.

E cel mai aberant lucru. In primul rand sa presupunem ipotetic ca trece aceasta lege, si ajungand in trafic belesc cateva masini care mi-au taiat calea la iesirea din parcare in semn de razbunare. Acum eu intreb...daca proprietarul ma da in judecata pentru distrugere cine plateste? Nu cumva tot eu? Si 2 la mana pana la urma si masina aia este o forma de proprietate care pana la urma e garantata de constitutie, si legea devine efectiv inaplicabila. Cel mai simplu ar fi sa dai un numar de telefon la politie si sa vina domnii ofiteri sa ii ridice masina si pagubitul sa nu o mai poate ridica decat dupa ce plateste amenda si costul deranjului. Cred ca ar fi mai simplu nu? Eu nu sunt de acord cu prostia asta... ar trebui noi in primul rand sa fim civilizati intai in trafic iar domnii deputati sa ne faca parcari nu sa ne facem dreptatea cu cutitul prin parcari spargand cauciucuri

comentarii

0 Responses to "Spor la taiat de cauciucuri"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...