joi, 12 iunie 2014

Scaune directoriale pentru un birou confortabil

Pentru cei ce lucreaza mult asezati la birou, un scaun directorial este mai mult decat necesar. Cu cat are mai multe functii, cu atat mai bine. Scaunele fixe nu ofera mobilitatea si confortul oferit de scaunele directoriale. In plus, ele nu iti tin corpul drept si astfel, cu timpul vei avea dureri de spate si de sezut. Scaunele fixe sunt variantele ideale pentru invitati si oaspeti, persoane care vin pentru putin timp in biroul tau.

Asadar, un scaun directorial este cat se poate de util intr-un birou. Dar, care modele sunt cele mai bune?

In raionul cu produse de menaj si mobilier de la Selgros gasesti o gama diversa de scaune directoriale, fiecare cu culori, materiale, dimensiuni si functii diferite. In oferta de produse nealimentare, disponibila pana in data de 10.06, gasesti doua modele de scaune directoriale la preturi promotionale. Ambele variante au functii complexe si ofera un grad de confort ridicat. Iata mai multe caracteristici ale celor doua modele:

203891495.scaun-directorial-us17

1. Scaun directorial US17 - are dimensiunile de 61(L) x 69 (l) x 120 cm (h) si este confectionat din PVC cu tapiterie de piele ecologica. Scaunul este reglabil pe inaltime si dispune de functia balans si astfel gradul de mobilitate este inalt. Scaunul costa 299,99 in oferta Selgros la produsele nealimentare, oferta valabila pana in 10.06.

2. Scaun directorial cu functie de masaj - dimensiunile nu difera mult fata de modelul descris mai sus, fiind in cazul scaunului cu masaj : 60,5x67x119 cm. Scaunul acesta este si el confectionat din material PVC si acoperit cu tapiterie din piele ecologica, insa are baza si bratele cromate, deci ofera mai multa rezistenta pentru greutatile mari. Scaunul este reglabil pe inaltime si ofera functia balans iar pentru un confort mai ridicat dispune si de un sistem de masaj in 7 puncte.

Aceste doua modele sunt doar cateva variante optime. Insa, analizand oferta de produse nealimentare a magazinului Slegros, vei vedea ca exista multe articole din care poti sa alegi.

Selgros Braila

Produse alimentare si nealimentare

Strada Ramnicu Sarat nr. 92B Braila,810 166 , RO

Tel: 0239 602 000

Fax 0239 602 199

comentarii

0 Responses to "Scaune directoriale pentru un birou confortabil"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...