duminică, 16 iulie 2017

3 modele de fustă pantalon pentru vară

Când ești plictisită de hainele din garderoba ta ar trebui să te gândești că ai nevoie de niște schimbări. Scapă de lucrurile vechi care nu te mai definesc și orientează-te spre ceva nou care ți-ar putea reîntregi stilul. Fusta pantalon este o piesă vestimentară pe care nu orice femeie o are în dulapul cu haine, însă care a devenit populară din nou de câțiva ani. De ce să nu ai și tu o fustă pantalon care să te însoțească pe timp de vară? Îți recomand trei modele care să te răcorească în sezonul cald al anului.

Fusta pantalon scurtă ideală vara

Când este mult prea cald, o fustă pantalon scurtă sau midi, tip culottes, va fi cu siguranță o alegere potrivită pentru tine. Orientează-te spre un croi clasic cu evazeu în partea de jos, el fiind ideal pentru zilele când mergi la serviciu și dorești o ținută adecvată. O bluză simplă va completa fusta pantalon și va oferi aspectului tău eleganță.

Fusta pantalon albă gonește soarele

Vara poți avea de furcă atunci când razele soarelui sunt mult prea puternice. Pentru a le respinge, o fustă pantalon albă va fi tot ce îți trebuie. Acest model oferă lejeritate pe timp de vară și îl poți purta cu pantofi cu toc, sandale, espadrile sau balerini confortabili.

Fusta pantalon din voal te răcorește

Confortul unei femei este extrem de important, mai ales pe timp de primăvară și vară când temperaturile mari te pot moleși. Femeile elegante pot purta cu încredere fusta pantalon din voal care nu te va strânge și nu te va incomoda.
Culorile deschise sunt ideale pentru zilele însorite de vară, pe când culorile închise ar trebui păstrate pentru ieșirile pe timp de seară, când dorești un alt fel de rafinament. Ziua îndrăznește să porți fusta pantalon din voal în tonuri pale, dar și modelele în culori vioaie care ar putea să te scoată din monotonie. Orice culoare ai alege, vei reuși să ai parte de zile de vară relaxante și răcoritoare.

comentarii

0 Responses to "3 modele de fustă pantalon pentru vară"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...