marți, 4 iulie 2017

7 inele de logodnă cu diamant perfecte pentru o cerere romantică în căsătorie

Cererea în căsătorie este un calvar minunat pentru orice bărbat.
Pe de-o parte este punerea în scenă a întregului scenariu, de la locul perfect până la momentul ideal în care să apară de nicăieri inelul, emoțiile ei și într-un final „DA-ul”.
Pe de alta sunt emoțiile și stresul ca totul să fie perfect!
Până la urmă, totul depinde enorm de modul în care cererea în căsătorie este făcută, nu-i așa?!
Ei bine, cred că nu ai de ce să îți faci griji, viitor mire! Până la urmă este vorba de dorință și disponibilitatea viitoarei tale soții și mai puțin de detalii precum apariția la momentul oportun a chelnerului cu paharul de șampanie cu inelul de logodnă la fund.
Dar dacă vrei un pont care să te liniștească, iată-l: asigură-te că ai un inel de logodnă cu diamant și totul va fi absolut ok!
Dar ce inel cu diamant să alegi?

De ce trebuie să ții cont dacă alegi un inel de logodnă cu diamant?
În primul rând, contează enorm design-ul inelului. Ai grijă să fie exact pe personalitatea partenerei tale de viață. Ce înseamnă asta?
Dacă iubita ta este genul de persoană care adoră lucrurile valoroase, dar minimaliste, atunci gândește-te neapărat la un design simplu, fără briz-brizuri, cu o piatră prețioasă în centru, de preferat cu o formă simplă, și de o dimensiune decentă.
Dacă iubita ta adoră lucrurile create manual cu cât mai multe conotații artistice, atunci musai ca inelul de logodnă cu diamant să iasă din comun printr-un design aparte, original, iar pietrele să fie de preferat mai multe, eventual una în centru, secondată de către o alta, de o parte și de alta a celei centrale.
Clar: nu există o rețetă perfectă, deci aici soluția este în mâinile tale, deoarece tu o cunoști cel mai bine pe domnișoara în cauză.
Cu toate acestea, dacă apelezi la un magazin online cu inele de logodnă, precum E-ring.ro, vei avea surpriza să observi că existe zeci de modele, și chiar o modalitate de a-ți personaliza inelul de la zero.

7 tipuri de inele de logodnă cu diamant potrivite pentru perechea ta
Deși nu vei găsi foarte ușor exact inelul special pentru iubita ta, cu siguranță te ajută dacă ai un punct de plecare. Ei bine, aici nu vei găsi unul, ci șapte puncte de plecare care să te ajute să iei o decizie sau să cauți mai cu de-amănuntul.
Să vedem ce inele de logodnă cu diamant sunt potrivite pentru tine:
1.       Inel de logodnă din aur alb, cu un design simplu, diamant rotund ca piatră centrală
2.      Inel din aur galben, cu un diamant poziționat central într-un design sub forma 8-ului culcat, simbol al infinitului
3.      Inel de logodnă din aur roz, cu un diamant ca piatră centrală, iar la dreapta și stânga sa o incrustație de 8 diamante de dimensiuni mai mici
4.      Inel din aur alb, cu un design cu mai multe ramuri, reunite în centru de trei diamante, egale ca dimensiuni, poziționate vertical pe deget
5.      Inel din aur roz, cu un design împletit și cu un singur diamant dispus central
6.      Inel din aur galben, cu un singur diamant dispus central în mijlocul unui gol lăsat de design-ul inelului, pentru a forma un ochi cu piatră prețioasă în centru
7.      Inel de logodnă din aur alb, cu design simplu, și cu o inflorescență de diamante, cel mare fiind dispus central, iar restul de 6, de dimensiuni mai mici, de jur-împrejurul acestuia
Cu siguranță cele 7 modele de mai sus ți-au deschis apetitul de a viziona cel puțin de zece ori mai multe astfel de inele de logodnă cu diamant, iar acest lucru este posibil în magazinul online E-ring.ro.

Caută inelul de logodnă perfect și vei dobândi fericirea!

comentarii

0 Responses to "7 inele de logodnă cu diamant perfecte pentru o cerere romantică în căsătorie "

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...