vineri, 4 august 2017

Mărirea sânilor nu este un risc. Renunță la mituri!

 Ca în cazul oricărui subiect medical, mărirea sânilor are la rândul ei parte de multă mitologie. Și nu, nu vorbim de mitologia greacă sau despre începuturile acestei intervenții estetice, ci despre miturile propagate de diverse persoane despre acest subiect. Multe dintre ele care nu au nicio legătură cu adevărul.
Din păcate însă, știrile negative despre un anumit subiect au o modalitate de a ne influența mai mult decât argumentele pozitive. De exemplu, faptul că unei femei i-au „pocnit” implanturile cu silicon în timp ce se deplasa cu avionul poate influența mai multă lume decât o poveste conform căreia mărirea sânilor a scăpat-o pe o fată de depresie, deoarece se simțea ocolită de băieți din cauza sânilor mici.
Astfel de povești au rolul de a ne influența într-o direcție sau alta. Adevărul, însă, poate fi determinat doar din punct de vedere științific.

Este mărirea sânilor o opțiune bună pentru orice femeie?
Din punct de vedere strict medical, aplicat cazului vostru, trebuie să discutați cu un specialist în medicină estetică, pentru a înțelege exact în ce constă mărirea sânilor și cum poate aceasta influența corpul vostru.
Dar din punct de vedere strict psihologic, da, mărirea sânilor este o opțiune bună cu o singură condiție: să fie asumată!
Nu este nimic mai greșit decât un corp care să treacă printr-o astfel de procedură, fără ca stăpâna acelui corp să nu își dorească ea această intervenție.
Este simplu: trebuie să vă decideți pentru mărirea sânilor din considerente strict personale. Nu o faceți la presiunea nimănui, fie că este partenerul de viață, un membru al familiei, colegi sau prieteni.
Este o decizie pe care o luați și ale cărei efecte le veți resimți doar voi. Orice altceva este zgomot de fundal.

Cât de riscantă este operația de mărire a sânilor?
După cum spune o lege nescrisă din lumea medicală, nicio intervenție chirurgicală nu este lipsită de riscuri. Evident, aceasta variază extrem de mult, în funcție de tipul de operație.
În cazul operației de mărire a sânilor, riscurile sunt foarte mici, dacă sunt îndeplinite câteva condiții de bază:
     Medicul estetician are o experiență vastă în acest tip de operație de augmentare mamară
     Medicul folosește echipament steril și menține o igienă adecvată pe tot parcursul operației de mărire a sânilor
     Medicul utilizează implanturi sau alte forme de augmentare de calitate superioară
Așadar, după cum puteți observa, totul ține destul de mult de medic, de tehnica pe care o folosește și de instrumentele de care se ajută. Dacă toate acestea sunt la un nivel cu adevărat profesional, atunci cu siguranță că întreg procesul de mărire a sânilor va fi un succes scutit de riscuri.
Medicul estetician dr. Radu Panțuru recomandă, de exemplu, implanturile cu silicon, ca formulă superioară de augmentare mamară. Desigur, totul este la latitudinea voastră, însă un astfel de implant din silicon are toate calitățile necesare pentru a asigura durabilitatea și senzația de sân natural la atingere.
Pentru mai multe detalii despre operația de mărire a sânilor, site-ul drpanturu.ro vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă.

Renunțați la mituri și la frică și programați o primă consultație!

comentarii

0 Responses to "Mărirea sânilor nu este un risc. Renunță la mituri!"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...