vineri, 4 august 2017

Renunță la horoscop! Astrogramele personalizate sunt cheia descifrării tale

Auzim des expresia: a citi în astre. Mulți asociază această expresie direct cu horoscopul,  probabil cea mai populară formă a astrologiei, dar în același timp și cea mai generalistă.
Dacă ți-ai pus până acum întrebarea: cum poate o predicție astrologică să fie valabilă, de exemplu, pentru toți Capricornii sau toți Leii din lume, ei bine, ai pus o întrebare bună.
Horoscopul clasic, fie el zilnic, săptămânal, lunar sau anual, este din păcate foarte generalist. Oricât de mult merge în esența descifrărilor astrale, un astfel de horoscop nu va putea niciodată să se refere doar la un singur individ, prin prisma calităților sale individuale.
Din acest motiv, toți astrologii profesioniști recomandă astrogramele personalizate.
Ce sunt acestea?

Ce sunt astrogramele personalizate și de ce sunt ele mai bune decât horoscopul clasic?
Teoria astrală a astrogramelor personalizate e foarte complexă și foarte dificil de explicat. Din acest punct de vedere, cel mai bine este să apelați direct la un astrolog profesionist, precum astrologul de la Zenivers.ro, un portal care oferă astfel de servicii de astrograme personalizate.
Dar pentru a înțelege, într-o oarecare măsură, ce înseamnă această diferențiere între horoscopul clasic și astrograma personalizată, trebuie mai întâi înțelese coordonatele.
Fiecare om are niște coordonate unice. Ele nu trebuie percepute unice în esența lor individuală, ci prin cumulul lor. Aceste coordonate sunt:
     Numele
     Sexul
     Data nașterii
     Ora nașterii
     Locul nașterii
Gândiți-vă puțin: există vreo șansă ca în același loc, în același timp (în același minut chiar), să se nască 2 oameni cu același sex și același nume?
De aceea aceste coordonate ale unui individ îl fac unic în ochii unui astrolog. Astrograma personalizată, fie că vorbim de harta natală, de astrograma de compatibilitate sau de cea solară, se bazează pe cumulul acesta de factori.
Ulterior, toate aceste date sunt analizate, transformate într-o diagramă, specifică astrologiei, împărțită în zodii, case, semne de foc, aer, apă și pământ, descendent și ascendent, precum și multe alte simboluri.
Bazându-se pe toate aceste date, derivate din caracteristicile unice ale unui individ, un astrolog profesionist poate extrage informații relevante. Acestea sunt legate de trecutul unui individ, traseul său potențial în viitor, relațiile pe care le are cu oamenii din viața sa (părinții, partenerii de viață, frații, colegii de muncă, prietenii, copiii etc.) precum și modul în care se raportează la valorile sale fundamentale.

Totuși, în horoscop întâlnim valențe asemănătoare cu cele ale unei astrograme personalizate!
Fiind desprinse tot din studiul astrologic, atât horoscopul, cât și astrogramele personalizate operează cu aceeași termeni. Există zodiile, există ascendent sau descendent, există filoane asemănătoare, precum sănătate, finanțele sau iubirea, însă trebuie înțeleasă foarte bine diferența dintre generalitate și personalizare.
Dacă vrei să înțelegi și mai bine ce înseamnă o astrogramă personalizată și cum te poate aceasta descifra, apelează la un site de încredere, precum Zenivers.ro și programează o consultație privată cu un astrolog profesionist.
Vei putea, astfel, să înțelegi mai bine modul prin care astrele lucrează, cu adevărat, în favoarea ta! 

comentarii

0 Responses to "Renunță la horoscop! Astrogramele personalizate sunt cheia descifrării tale"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...