vineri, 15 februarie 2019

Accesoriile ContaktShop


Telefoanele mobile in ziua de astazi ating standarde la care acum 10 ani nici nu ne-am fi gandit ca pot sa existe. Oferind posibiltiatea de a naviga pe internet, de a asculta muzica si de a  face o fotografie, telefoanele au devenit pocket PC-urile de care avem nevoie in lumea moderna. Daca credeam ca am vazut tot ce se putea in lumea gsm, Samsung a venit cu un anunt in urma cu cateva saptamani despra noua lansare a anului 2019. Modelul Galaxy S10 Plus va despasi toate asteptarile impatimitilor de telefoane inteligente si va oferi facilitati noi, precum un display touch care se pliaza si posibil o camera selfie ascunsa in ecran. Acest lucru pare foarte interesant, insa Samsung nu a dezvaluit nicio data oficiala de lansare pana acum, ceea ce inseamna ca va trbui sa asteptam lansarea pentru a ne convinge cu ochii nostri.

Am aflat insa ca pe magazinul online ContaktShop acestia comercializeaza deja huse Samsung Galaxy S10 Plus in premiera. Aceasta veste a fost surprinzatoare si a tebuit sa vad acest lucru personal. Am intrat pe site-ul magazinului si m-am dus direct la categoria de huse S10 Plus. Acolo era expusa husa silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus transparenta. Citind specificatiile produsului, am aflat ca aceasta husa este produsa de catre Contakt, iar materialul este unul des intalnit la husele de calitate. Husa silicon slim S10 Plus este realizata din silicon TPU, un material foarte flexibil, dar si rezistent in acelasi timp. Textura husei este mata, are un aspect foarte pozitiv avand in vedere ca impiedica alunecarea de pe suprafete lucioase. Husa este prevazuta cu decupaje precise astfel utilizatorul va putea beneficia de slott-ul de incarcare usb si cel pentru casti, iar tastele de volum sunt si ele acoperite de silicon TPU.

Husa am primit-o a doua zi dupa ce am trimis comanda, iar acest lucru a fost posibil, deoarece locuiesc in Timisoara unde este si locul unde ContaktShop si-a inceput activitatea.

Avand o experienta de 15 ani pe piata din Romania, ContaktShop a adus mereu satisfactie clientilor sai, datorita produselor de inalta calitate si a preturilor accesibile oricui.

Tot pe site-ul celor de la ContaktShop clientii au sansa sa descopera o gama de produse si accesorii foarte folositoare pentru telefonul mobil. De exemplu, site-ul detine si folii de protectie pentru dispaly care se dovedesc utile in orice situatie. Folia de ecran portejeaza display-ul de umezeala, urme de murdarie, amprente sau chiar si lovituri. Cele mai apreciate folii de protectie sunt cele cu sticla, deoarece imita un dublu strat protector al display-ului prelungind astfel viata dispozitivului.

De asemenea, suporturile de telefon sunt foarte populare, deoarece acestea pot fi integrate in masina, pe birou sau chiar si pe bicileta. Este un mod mult mai practic pentru utilizatori, deoarece elimina riscul unui accident. Avand mereu la vedere dispozitivul nu va mai trebui sa va cautati in buzunar.

ContaktShop este magazinul cel mai bun in acest domeniu si, cu siguranta, unul dintre cele mai accesate din Romania. Expertii produselor gsm te asteapta pe ContaktShop!

comentarii

0 Responses to "Accesoriile ContaktShop"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...