marți, 19 februarie 2019

Contakt-shop ii premiaza pe cei fideli

Este minunat sa gasesti un magazin cu produse de calitate premium la preturi accesibile si sa te mai si premieze! Aproape nu iti vine sa crezi, cand un astfel de furnizor de huse Huawei P30 Pro iti faciliteaza plasarea comenzilor si ridicarea personala a lor din cele mai apropiate magazine si te premiaza cu 50 de lei la o comanda de 100 de lei plasata pana la 1 martie, 2019, daca esti si membru al clubului Contakt-shop.
Membri clubului primesc informatii referitoare la toate produsele noi care apar si la ofertele de pe site-ul oficial al furnizorului de huse si carcase care asigura aprovizionarea a peste 180 de magazine din tara.
In cazul in care ai neaparata nevoie de huse Huawei P30 Pro le poti comanda pe cele mai bune si mai frumoase, iar peste 2-3 zile sunt ale tale.
In primul rand, prin formularul de contact pus la dispozitia clientilor te poti interesa unde se afla cel mai apropiat magazin de huse si carcase originale si poti intreba daca au produsul de care ai nevoie.
Apoi, il poti comanda online, in cel mult 5 minute si poti stabili cu furnizorul sa ti-l livreze la domiciliu sau in cel mai apropiat magazin de domiciliul tau. Preturile huselor sunt oneste, chiar daca protejeaza o valoare atat de mare, cum este telefonul mobil. Telefonul inteligent costa si mult, dar are si valoare sentimentala, fiindca prin intermediul lui tinem legatura cu cei dragi si ne rezolvam o multime de probleme.
Doua dintre husele de pe prima pagina a site-ului oficial al acestui depozit care aprovizioneaza alte 180 din tara mi-au atras atentia:
-husa transparenta care pune in valoare cromatica telefonului.
-si husa neagra din silicon.
Impreuna costa 60 de lei, iar daca mai punem in cos si alte produse in valoare de 40 de lei, pana la 1 martie, 2019 si devenim membri ai clubului Contakt.shop, suntem premiati de doua ori de catre furnizorul respectiv. In primul rand, obtinem cele mai elegante, rezistente si bune huse si in al doilea rand, vom primi 50 de lei ca premiu, daca indeplinim conditiile respective.
Transportul este 100% gratuit pentru cei care isi ridica husele din cel mai apropiat magazin de domiciliu.
Sietemul este deosebit de avantajos. Comanzi produsele de care ai nevoie de acasa, la cele mai mici preturi si le iei de la magazin fara sa mai platesti si transportul.
La magazin te duci numai cand esti anuntat ca a sosit marfa pentru tine si asa economisesti timp si reusesti sa iti cumperi si produsele de care ai nevoie.
Husele sunt de calitate premium fiindca urmaresc silueta perfecta a telefonului, in plus, accesul la functiile sale este este acelasi ca si fara husa. Sistemul de protectie cu aceste huse produse de nume mari ale industriei de accesorii este sporita fiindca:
-husele atenueaza socurile. Telefonul nu se mai sparge si nici nu se  fisureaza, cand dispozitivul este scapat din mana.
-nu mai intra praful in mecanismele telefonului, fiindca husele il retin in exterior
-telefonul este ferit de contactul cu obiecte care zgarie ecranul sau suprafata acestuia

comentarii

0 Responses to "Contakt-shop ii premiaza pe cei fideli"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...