luni, 25 iunie 2012

Aplicatiile de mobil, tot mai utilizate de soferii romani

Soferii romani apeleaza din ce in ce mai mult la facilitatile oferite de telefoanele inteligente, alegand sa utilizeze aplicatii de mobil utile, conform statisticilor Apple Store si Google Play.
Trendul aplicatiilor de mobil care vin in sprijinul soferilor este in plina expansiune si pe piata din Romania. Google a  facut deja un pas important in acest sens, lansand in Romania facilitatea Traffic din Google Maps, cu ajutorul careia utilizatorii de smartphone-uri pot verifica starea traficului in timp real.


Aceste aplicatii vin in
intampinarea nevoilor oricarui sofer, facilitand accesul la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in Romania: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari, constatari accidente, promotii la diverse servicii auto si alte puncte de interes.
Aplicatiile ar trebui dezvoltate pentru versiunile Android, iOS  sa fie usor de utilizat, sa calculeze rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, sa ofere date de contact, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.
Voi folositi astfel de aplicatii ?

comentarii

2 Responses to "Aplicatiile de mobil, tot mai utilizate de soferii romani"
Andrei spunea...
26 iunie 2012 la 11:36

:)) mie mie se par o prostie aceste aplicatii nu fac nimic altceva decat sa te urmareasca...esti urmarit de propriu telefon


Stefan spunea...
30 iunie 2012 la 00:05

Pai nu ne dai si noua niste exemple? Eu am bagat pe Iphone Auto.ro si Trapster dar cred ca mai sunt si altele numai bune de pus pe site si de care eu nu stiu


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...