duminică, 3 iunie 2012

Da' io cu cine votez?

Avem in perioada asta o capitala plina de bannere, afise, corturi electorale si... promisiuni
Daca un bucurestean strabate Capitala, in aceasta saptamana, ultima din campania electorala pentru locale gaseste un oras colorat nu numai de sigle si neoane, ci si de bannere publicitare intruchipand candidatii si mesajele lor pentru scrutinul din 10 iunie.
Venind dinspre soseaua Bucuresti - Ploiesti, bucuresteanul nostru va ramane, cel mai probabil, blocat in trafic, astfel incat va avea timp suficient sa analizeze, de la volanul masinii, bannerele candidatilor..
Ma intreb cati oameni pot spune cu adevarat ca nu sunt in nici o tabara si pot digera la rece orice eveniment astfel incat sa gaseasca ce e bun si ce e rau la fiecare din politicieni ?
Cati oameni nu pleaca cu idei preconcepute si astfel atunci cand preferatul lor face cate o boacana dar printr-o aparitie televizata bine conceputa, un discurs solid, apel la ratiune,...bla, bla, bla ii face sa creda ca de fapt opozantul lui a gresit ? sau la fix apare o alta problema cu impact mediatic care acopera prostia facuta ? cati oameni care tin cu X recunosc ca si acesta greseste sau ca Y face si el totusi lucruri bune ?
Voi ce faceti ? Mergeţi la vot? Cine aţi vrea să iasă? Pe cine alegeţi? Ce credeţi despre campania electorală?

comentarii

1 Responses to "Da' io cu cine votez?"
Sebi spunea...
3 iunie 2012 la 22:39

io nu-i votez dai drc :))


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...