marți, 19 iunie 2012

Unde mergeti in concediu

Vara este in toi si parca cu totii ne-am muta la mare. Stam cu gandul si numaram clipele pana la concediu cand vom “evada” putin din stresul zilnic, cand nu vom mai fi nevoiti sa induram replicile “acide” ale sefului,care nu isi da seama ca odata plecat in concediu nu o sa ii mai raspund la telefon.
Privim la televizor cum plajele încep încet-încet să devină tot mai pline.
Plajele scumpe din Mamaia au inceput sa fie foarte
aglomerate chiar de la inceputul sezonului.Plajă a inceput sa se faca si la munte,iar ştrandurile şi piscinele au ţinut loc de mare pentru cei care nu au plecat din oraşe.
Peste tot ,in centrul atenţiei sunt fetele frumoase. În oras, fetite in fuste mini şi cu decolteuri adânci, se fac imediat remarcate.
La plaja situatia e alta.
Costume de baie, tocuri cui, ochelari de soare şi accesoriile compun  acel must-have pentru toate fetitele care ne imbie la mare.Si nu conteaza varsta. Unele dintre ele danseaza lasciv in fata vreunui baiat de bani gata, in timp ce individul fie isi mai clateste ochii cu altele,fie mai agata pe vreuna uitand complet de cea de langa el, care sigur nu va schita nici un gest sau motiv de suparare. Banu’ vorbeste.
Astept cu nerabdare sa vad cerul senin, de un albastru pur şi briza marii care se face simţită prin haine si te imbie la visare.
Mai am pana in august :P.
Voi unde mergeti in concediu ? Va prins mania concediului in Turcia sau Bulgaria ?
.

comentarii

0 Responses to "Unde mergeti in concediu"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...