miercuri, 27 iulie 2016

De ce sa alegi un aparat de aer conditionat de tavan Daikin

Magazinele de aer conditionat ne tenteaza, mai ales pe timp de vara, cu diverse oferte atragatoare la aparatele de aer conditionat. In primul rand, trebuie sa fim atenti sa nu ne lasam vrajiti de reclame atractive, dar superficiale. Noi va sfatuim sa alegeti o caseta de tavan Daikin  provenind de la un producator de top. Aparatele Daikin Siesta sunt ideale, din multiple puncte de vedere.
Principalele avantaje oferite de o caseta de tavan marca Daikin:
-          Functioneaza pe baza tehnologiei de ultima ora – Inverter. De aici decurge o substantiala reducere a consumului de energie electrica, permitandu-va, in plus, sa economisiti.
-          Poseda un design modern, favorizand amplasarea dispozitivelor direct in plafon. Estetica spatiului nu va fi obturata, iar accesul se poate face relativ usor.
-          Necesita minime masuri de intretinere;
-          Daca achizitionati aparate aer conditionat de la producatori autorizati, automat beneficiati de garantie, dar si de alte servicii incluse (livrare la domiciliu, montaj profesionist etc.)
-          Casetele de tavan Daikin sunt prietenoase cu mediul inconjurator;
-          Sunt recunoscute pe plan mondial, contribuind la confortul unui numar impresionant de utilizatori;
-          Asigura atat o racire, cat si o incalzire optima a spatiului pe care intentionati sa il climatizati, fie ca este vorba despre o locuinta proprie, birouri, centre comerciale etc.
-          Aerul racit (incalzit) este distribuit in mod uniform;
-          Puteti modifica directia fluxului de aer, regland-o prin intermediul unei telecomenzi.
-          Se caracterizeaza printr-o functionare silentioasa.



Dupa cum puteti vedea, aveti toate motivele sa va orientati spre investitia intr-o caseta de tavan marca japoneza Daikin. 

comentarii

0 Responses to "De ce sa alegi un aparat de aer conditionat de tavan Daikin "

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...