joi, 26 aprilie 2012

Totul despre dezvoltatorii de aplicatii pentru Android (infografic)


Apariţia telefoanelor inteligente a dus la aparitia unei comunitati înfloritoare de dezvoltatori de aplicaţii. Avind un anumit bagaj de cunostinte in acest domeniu, oricine isi poate incerca puterile in dezvoltarea unor aplicatii. Pentru unii este un hobby, în timp ce pentru altii crearea aplicatiilor este o afacere profitabila.
Dar dezvoltatorii care elaboreaza aplicatii gratuite pentru Android sunt limitati la
citeva posibilitati de a optine profit, un exemplu ar fi plasarea bannerelor de publicitate in aplicatie. Startapp - este o noua platformă de monetizare a aplicatiilor gratuite, care ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a obtine venituri reale din distributia de aplicatii gratuite, precum şi imbunatatirea nivelului de deservire al clientilor.
StartApp a efectuat o cercetare pentru dezvoltatorii de aplicaţii Android, si a publicat rezultatele intr-un infografic. Acest infographic va va oferi răspunsuri la cateva intrebari legate de dezvoltatorii de aplicaţii: modul in care acestea  lucreaza, ce ii motiveaza. Întrebarile acopera tot domeniul de activitate, incepind cu sistemul de operare si piata pentru cine lucreaza, si terminind cu muzica lor preferata, filme si sport.

sursa: androidauthority.com

comentarii

0 Responses to "Totul despre dezvoltatorii de aplicatii pentru Android (infografic)"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...