joi, 26 aprilie 2012

Trebuie sa incercati pentru ca nu veti fi dezamagiti

Toti avem timpul limitat.In zilele noastre,in era internetului nu mai e nevoie sa alergi la diverse societati de asigurare din orasul tau, sa intampini un agent mai acru , cautand cel mai bun pret pentru asigurarea ta RCA.

In zilele noastre cel mai ieftin RCA il gasesti foarte simplu si foarte repede
La www.1-rca.ro 3 minute dureaza sa aflati preturi RCA de la toate societatile de asigurari din Romania si sa alegeti cel mai ieftin RCA din TARA! 
Daca nu ai rabdare sa completezi toate datele, lasa-ti acolo numarul de telefon si vei fii sunat si ti se va face cel mai bun pret corespunzator nevoilor tale.
Incercati. Veti fi surprinsi de rapiditatea si calitatea serviciilor si mai mult preturile sunt cele mai bune…
Pe langa asta ai niste benefiicii gratuite de nerefuzat :
-          ai oferte ieftine de la asiguratori – ai posibilitatea sa compari ofertele de la asiguratori online si sa o alegi pe cea mai avantajoasa
-          ai alerta la expirarea politei (odata intrat in baza lor de date, poti opta sa fii sunat de fiecare data cand expira pentru reinnoirea ei)
-          ai asistenta telefonica – iti ofera raspuns la intrebarile despre RCA si iti prezenta avantajele si dezavantajele unei anumite asigurari
-          ai confidentialitatea datelor – toate datele personale sunt folosite numai pentru incheierea politei de asigurare RCA
-          livrare rapida a asigurarilor RCA

Nu v-ati convins ?Cred ca motivele de mai jos va vor convinge sigur sa comandati un RCA online de la 1-rca.ro

  • INTERCAM BROKER D’ASSURANCE SRL este prezent pe piata asigurarilor de peste 11 ani.
  • Sunt in TOP 10 brokeri independenti din Romania
  • Va stau la dispozitie cu o echipa de peste 25 de oameni.
  • Au peste 35.000 de clienti multumiti.
  • Au peste 15.000.000 lei prime de asigurari incasate in 2011.
  • Toti acesti ani i-au petrecut ajutandu-ne clientii sa aleaga cele mai bune preturi RCA in asigurari. Pentru ca si ei sunt la randul lor clienti stiu ce inseamna sa faci o investitie buna si de lunga durata.
  • INTERCAM BROKER D’ASSURANCE SRL, cu ajutorul unui program special, va ofera posibilitatea sa comparati preturi RCA de la toate companiile de asigurari din tara si va consiliaza sa faceti alegerea potrivita in mai putin de 3 minute.
  • Primesti polita pe e-mail, la plata online. O poti printa si folosi pana la primirea celei originale
  • De asemenea, puteti afla cand va expira polita de asigurare, cum puteti intra in posesia unei polite intr-un timp scurt si alte informatii utile despre asigurari RCA.

Incercati aici

comentarii

0 Responses to "Trebuie sa incercati pentru ca nu veti fi dezamagiti"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...