joi, 19 aprilie 2012

A venit si randul lui

Dupa ce cu o seara inainte Jose Mourinho pierduse in fata celor de la Bayern a venit si randul lui Josep Guardiola sa piarda in fata celor de la Chelsea.
M-am uitat la tot meciul si Chelsea a avut un singur sut pe poarta(golul). Poate la ei acasa au mai scapat cum au scapat dar Barca pe Camp Nou cu stadionul plin de suporteri catalani nu va mai trata meciul cu dispret si va transforma ocaziile in goluri.
Cred ca Chelsea nu are nicio sansa pe camp nou unde preconizez un 3:0 .  Barca a stat in permanenta in atac si Chelsea a profitat de o mica greseala a lui Messi care se resimtea dupa alunecarea lui. inchide
Chelsea a avut posesie 20 si ceva la suta...trageri de timp, simulări la greu, antijoc, asta a fost Chelsea aseară...Nici Barca nu
a fost în zi de gratie dar s-a vazut că îşi doresc să joace fotbal...Chiar si asa au avut 2 bare plus alte cateva ocazii foarte bune...Nu mai spun de un penalty clar neacordat la Iniesta în prima repriză.
Sa nu uitam ca fotbalul e o afacere pentru multi , asa ca inteleg si atitudinea celor de la Chelsea de a se apara.
In fotbal conteaza rezultatul. Spectacolul conteaza doar pentru noi.
Sper sa vedem un meci frumos saptamana viitoare, e buna si emotia asta pe care o resimtitm toti(de la antrenori,jucatori,suporteri).Asta e frumusetea fotbalului.

comentarii

1 Responses to "A venit si randul lui"
Sebi spunea...
20 aprilie 2012 la 13:33

au avut ghinion doar Barca..


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...