sâmbătă, 7 septembrie 2013

Articole vestimentare pentru perioada sarcinii

Perioada sarcinii este o perioadă aglomerată, în ceea ce priveste vestimentatia, primordiale sunt hăinutele pentru noul membru al familiei asa că mama trebuie să se adapteze si să caute hainele care o avantajează în diferite contexte.

            Un articol vestimentar util sunt pantalonii largi, comoditatea pe care o oferă si multiplele utilizări în funcție de activitățile de peste zi îi fac o alegere perfectă pentru acestă perioadă. Îi poți combina cu diferite modele de tricouri, topuri sau bluze. 

            Rochia este o altă alegere potrivită, indiferent dacă este în stilul baby-doll sau dreaptă acesta se va dovedi foarte confortabilă. Dacă are o croială clasică, atunci o poți folosi si pentru activitățile de pe parcursul zilei cât si pentru iesirile de seară.

            Fusta în model clasic, neagră, cu o bandă elastică în talie, din material usor si cu o lungime până în zona genunchilor poate fi un articol potrivit atât pentru birou cât si pentru cumpărături.

            Un alt articol perfect pentru perioada sarcinii sunt blugii, pentru a putea fi purtați si la începutul si pe perioada sarcinii ei pot fi ajustați cu o bandă elastică. Topurile sunt si ele articole ce pot fi utilizate pe perioada sarcinii, combinate cu blugi sau fuste acestea pot fi piesa centrală pentru ținute casual, dar si pentru cele office.

Ulterior sarcinii, proaspetele mamici se preocupa cu precadere de vestimentatia noului nascut fie ca vorbim de  hainute copii sau treninguri copii

comentarii

0 Responses to "Articole vestimentare pentru perioada sarcinii"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...