luni, 16 septembrie 2013

De ce sa apelezi la un avocat ?

Simplu si direct. Stai si pierzi vremea, te zgarcesti la o suma de bani, de multa ori destul de mica, pentru ca tu sa iti rezolvi problema singur si de cele mai multe ori ajungi sa depasesti suma respectiva. Deplasari peste deplasari, unele atentii, plus timpul pierdut care inseamna bani si plus ca nu ai experienta necesara pentru a te asigura de un rezultat favorabil.

Nu sunteti autocunoscatori. Renuntati la ideea asta. Inteleg ca nu va place ideea de a plati pentru unul care da din gura sau plimba niste hartii. Un avocat stie ce face. Credeti altfel ? Atunci apucati-va si faceti toate lucrurile cu mainile voastre. Zugraviti-va casa singuri, faceti-va instalatia electrica singuri…s.a.m.d, croiti-va singuri hainele si eventual faceti-va singuri painea in casa. E aceeasi situatie. Puteti sa faceti asta?

Puteti controla rezultatul ?

La fel si cand vine vorba de avocat care poate sa iti rezolve de cele mai multe ori simplu si poate mult mai ieftin. Renunta la ideea ca poti face orice. Scoate banii din ce te pricepi.

Vrei avocat ? indiferent de problema, recomand Cabinet avocat, avocat Bucuresti Titu Eugen.

Spre exemplu, ai avut un incident auto,nu conteaza cine pe cine a lovit. Simplu, nu va intelegeti? Cauta un avocat care stie ce si cum, de unde sa apuce problema, care cunoaste legislatia. Pentru a incerca sa intelegi ce problema ai citeste aici despre Despagubiri accidente rutiere - Blog Eugen Titu si apoi iti dai seama daca poti rezolva singur problema. Cauta ajutor de specialitate. Un avocat stie cum sa te ajute.

La fel, cei cu probleme cu bancile, nu mai stati sa va faca “din vorbe” consultantii de la banca, sa va interpreteze in favoarea lor contractul. Citeste despre Telenovela proceselor cu băncile. Avocat: Grăbiţi judecata până nu se sinucid clienţii cu rate. E de tine ? Crezi ca poti face fata si te poti reprezenta singur, iar rezultatul sa fie pozitiv ?

Sau  daca crezi ca meseria respectiva ti se potriveste atunci ar trebui sa arunci o privire aici Perspective în cariera de avocat – Bucureşti, 17 aprilie.

Mai crezi in continuare ca un avocat nu isi merita banii ?

comentarii

1 Responses to "De ce sa apelezi la un avocat ?"
Cristi spunea...

22 septembrie 2013 la 11:15

e lucru mare sa constientizezi ca nu le poti face pe toate


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...