joi, 12 septembrie 2013

Cu ce se ocupa bilancia ?

De fapt cine e Bilancia si cu ce anume se ocupa si mai important cum te poate ajuta bilancia sa iti cresti afacerea sau poate doar sa iti imbunatatesti “confortul” din propia bucatarie.

Bilancia e un magazin care ofera utilaje pentru hoteluri, restaurante, firme de catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare si chiar spalatorii.

Iar atunci cand iti deschizi o mica afacere de familie care are ca si profil domeniul alimentar,categoric trebuie sa arunci o privire si la Bilancia. Sau poate doar vrei sa iti imbunatatesti/cresti calitatea echipamentelor de lucru, astfel incat sa dai valoare afacerii tale.

Bilancia  este un magazin unde vei gasi toata gama de accesorii bucatarie pentru afacerea ta. Indiferent cat e de mare sau cat e de mica. Fie ca ai  sau incepi o mica afacere sau poate  ca administrezi un hotel de 5 stele. Totul intr-un singur loc.

Seturi de farfurii, pahare, cutite, tavi, oale sau cratite sunt doar cateva dintre accesoriile de bucatarie pe care le vei gasi la Bilancia. Oferta este pentru toate gusturile si buzunarele iar produsele sunt de cea mai buna calitate.

Spre exemplu poate iti doresti cutite care nu se tocesc ani la rand, tigai care nu lipesc nici un fel de mancare, sau cratite care gatesc uniform si suculent, sau orice alte scule, ustensile, palete, razatori rezistente si bine facute trebuie sa te opresti la Bilancia.

De asemnea Bilancia comercializeaza gama completa de ustensile gastro, ustensile pentru bucatarie, bar,pentru bufet & banqueting, o gama foarte variata de echipamente de lucru, echipamente de depozitare si transport, mobilier de bucatarie sau echipamente pentru servire.

Bilancia este magazinul ideal chiar si pentru ustensilele de uz casnic. Dispun de o gama variata de ustensile ideale pentru bucataria oricui, chiar si mixere kitchenaid ideale pentru uz casnic, cu un design robust si metal rezistent la apa, cuva din inox, durabil  si acesorii incluse(tel oval, paleta, spirala pentru framantat aluat si capac de protectie, din policarbonat, cu fanta pentru adaugare ingrediente) si care dispun de o capacitate ideala penrtu utilizarea zilnica in casa ta.

Sau poate deja dispui de mixer si iti doresti doar gama de  accesorii mixere kitchenaid formata din accesorile : dispozitivul pentru tocat carne, peste, legume sau fructe, dispozitivul pentru feliat sau razuit legume, fructe, nuci, pesmet, alune sau branza, sita pentru piure din fructe sau legume moi.

Totul e posibil si se gaseste orice.

comentarii

1 Responses to "Cu ce se ocupa bilancia ?"
Diana spunea...

22 septembrie 2013 la 11:17

par cam scumpe..multe dintre ele


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...