joi, 26 septembrie 2013

Va place sa cochetati cu …..prostul gust

Unii barbati  au un exces de zel in preocuparea de a arata bine, care de multe ori se intalneste cu prostul gust, dand mai degraba intr-o eleganta de mahala cu destul de multe victime.

Observ poate destul de multi barbati care chiar si acum isi “inunda”, naclaiesc parul cu fel si fel de geluri pentru a-i da stralucire, cand poate nu e cazul. Moda aceasta s-a cam dus. Un par nespalat e total respingator.

Ce mi se pare respingator, e incercarea unora de a lasa unghille mari si mai ales unghia de la degetul mic, poate pe post de scobitoare ? Probabil li se pare mai ieftin asa ?barbat ingrijit

Mainile si unghile trebuiesc atent ingrijite.Oricat de elegant sunteti imbracat, oricate stradanii depuneti sa pareti ingrijit si distins, acest amanunt al mainilor si unghilor neingrijite va da o nota maxima de lipsa de rafinament. Si nu stiu daca e indicat sa vi le dati cu lac.

La fel (si poate  doar parerea mea) inelele la barbati nu stiu cat de bine dau.Eu sunt total impotriva lor.

La fel, bijuteriile contrafacute.Nu isi au locul.

Daca sunteti stilul care trebuie sa va imbracati la un costum elegant, puneti niste butoni de argint, pentru ca sunt ieftini, decat unii din aur “fals”, sau alte pietre de “plastic”.

Hainele trebuiesc sa fie frumos calcate, fara fire trase si corespunzatoare locului unde sunteti.

Tenul vostru de asemenea trebuie sa fie frumos ingrijit. Fara fire de par care va ies din nas, fara fire de par mai lungi pe obraz (in cazul in care sunteti nebarbierit proaspat) sau pometi. La fel fara fire de par care va ies din urechi. Sunt respingatoare.

Dantura trebuie sa fie curata tot timpul si perfect ingrijita.

La fel, un barbat frumos mirositor e de dorit. Transpiratia lasati-o la dus.

Ingrijiti-va de voi, daca vreti sa fiti atragatori si remarcati.

comentarii

1 Responses to "Va place sa cochetati cu …..prostul gust"
Mirela spunea...

1 octombrie 2013 la 10:07

cel mai disperant e dantura nespalata si neingrijita


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...