miercuri, 18 septembrie 2013

De ce floria ?

Simplu si direct: de ce ai alege un buchet de flori de la floria.ro si de ce ai alege sa cumperi flori online ?

Caz simplu(al meu). Ai o iubita si vrei sa ii dovedesti cat de mult conteaza pentru tine.

Primul pas: renunti la florile ieftine si de prost gust, florile comune de la colt de strada pe care iubita ta le primeste poate in mod curent.

Vrei sa impresionezi, sa o cuceresti, sa o dai pe spate, sa ii arati ca esti diferit de ceilalti? Ce poate fi mai simplu si mai de efect ca tu sa o surprinzi placut cu un buchet de trandafiri rosii trimis prin curier ? Atasezi si o felicitare (tot de la Floria) cu un mesaj potrivit si gata. Totul online, de la birou sau de la tine de acasa. Gandeste-te la bucuria si stralucirea din ochii ei,cat timp va vorbi despre el si va povesti prietenelor ei care se vor inghesui in jurul lui ca la un nou-nascut.

Crede-ma ca va sta zile in sir cu “incidentul” in cap iar recompensa va fi pe masura. Plus ca nu vei da gres.Buchet de 11 irisi mov

Dar de ce sa alegi un buchet de flori de la floria.ro ? Cu ce se diferentiaza fata de celelalte florarii online?

- cumparand flori online de la Floria vei avea o experienta placuta in totalitate.Cei de la Floria sunt premiati,sunt recunoscuti pentru calitatea servicilor, stiu sa faca bussines si de asemenea stiu sa isi respecte clientii.
- ai o mare varietate de flori si de aranjamente florale, de la flori de sezon, plante vii, aranjamente florale pentru nunta,aranjamente business, diverse vaze, cosuri si accesorii..etc.Fara limita.

- preturile sunt pentru toate buzunarele si pentru toate ocaziile(daca esti genul care crezi ca 15lei pe un buchet livrat de curier e suficient, apoi mergi la piata si cumpara o garoafa in folie care va trece neobservata). Stii tu ce e bine pentru tine.

- dispun de o retea retea nationala in 40 judete

- livrarea se face prin curierul propriu Floria direct la destinatar. Mai mult livrarea se face in maximum doua ore de la confirmarea platii.

-platesti cum vrei In plus, Floria ofera o multitudine de modalitati de plata: online cu cardul, prin SMS, prin ordin de plata sau numerar.

- cei din Bucuresti, beneficiaza de inca un avantaj major,ei pot vizualiza poza reala a buchetului care va fi trimis.

Nu te-ai convins ?

comentarii

1 Responses to "De ce floria ?"
Marius spunea...

22 septembrie 2013 la 11:13

tare ideea..oricum e pentru cei care stiu ce vor..atat femeia care primeste cat si cel care ofera


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...