luni, 14 octombrie 2013

Romtelecom a uitat de calitatea serviciilor

Romtelecomul nu mai e cel de acum cativa ani, cand oferea servicii internet de calitate.

Caz concret: Pica internetul ieri pe la ora 13. Astepti o ora si vezi ca nu isi revine. Suni la ei, “aburesc” ceva si spun ca se rezolva  ca stiu de problema.test_viteza_romtelecom

Dupa inca 3-4 ore suni din nou. La fel…spun ca incidentul are prioritate si ca se rezolva ca e o problema pe zona.

Trec mai bine de 24 ore. Aceeasi poveste. Anticipat consultantul spune ca in mod normal un astfel de incident se rezolva in aceeasi zi.Eu ii comunic sa verifice apelurile din spate sa vada ca au trecut mai mult de 24 ore.

Sunt mai bine de 36 ore de la incident si inca nu s-a rezolvat. Oare cat trebuie sa mai treaca.

Ei tot spun ca e o problema pe zona. Dar in sinea mea cred ca daca ar fi o problema pe zona(de case unde locuiesc eu) s-ar misca mai repede.

De asta trebuie taxati prin migrarea catre alti furnizori sau negociat la sange prelungirea de contract.

comentarii

2 Responses to "Romtelecom a uitat de calitatea serviciilor"
Cristi spunea...

14 octombrie 2013 la 17:35

Probabil RDS-ul cu tot cu extinderea lui uneori haotica va acapara piata. Au preturi mai bune si servicii mai de calitate


Domnul Costel spunea...
14 octombrie 2013 la 22:53

Negociaza cu ei. Cere sa vorbesti cu cineva, cu un manager, cu cineva. Tre sa iasa cineva la inaintare. Daca il iau pe "NU" in brate, spune-le ca treci la altcineva, iar daca nici acum nu tresar, treci la treaba. In 6 ani de RDS am avut cateva probleme destul de mici, cauzate de furtuni sau lucrari mari. Cand am solicitat pe cineva, a venit seara de tot sau a doua zi. Da, e enervant ca nu vin nici ei la minut (asa cum am vrea noi) dar au si ei destule de reparat. Insa de fiecare data a venit cineva si s-a uitat la panou, a verificat cablul si mufele. Adica... e o diferenta care ma face sa raman alaturi de ei si in continuare. Plus ca internetul merge brici, far sa pice.


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...