joi, 24 octombrie 2013

RTV dezleaga misterul Elodia

Pai da, RTV prin Sebastian Ghita si toata elita de jurnalisti incearca sa dezlege misterul disparitiei Elodiei. Credeam ca RTV-ul e o televiziune “altfel” ca incearca o abordare democratica si corecta a stirilor.

Ei bine nu. Au dat-o si ei pe circul asta care aduce un plus de audienta.

Recent s-au bagat in telenovela Elodia. De ce ? Pentru ca au vazut ca telenovela Elodia e “bine vazuta”.

Sunt la stadiul chilotii lui Cioaca, iar emisiuni nesfarsite despre unde isi tine Cioaca chilotii, daca i-a uitat acasa la soacra sau mai stiu eu pe unde.

Dupa ce OTV a incercat ani si ani, fara succes, sa afle pe unde umbla si daca Cioaca e vinovat, ani in care Dan Diaconescu a crescut si a facut din OTV o televiziune mare,care acum se chinuie sa primeasca din nou licenta de emisie, e vremea circului marca RTV.

OTv e un loc menit sa puna in evidenta si in prim plan prostia nationala, prostie de pe urma careia Dan Diaconescu a castigat enorm.

RTV-ul de ce nu ar face la fel ?

chilotii lui Cioaca si Elodia

comentarii

1 Responses to "RTV dezleaga misterul Elodia"
Domnul Costel spunea...
27 octombrie 2013 la 09:19

:) Barfa merge bine. Ne zgandare la inimioara sa stim de ce a murit capra vecinului, asa ca domeniul barfei va avea spectatori mereu. La care se adauga si ndobitocirea populatiei, care va cauta subiente de prost gust, de slaba calitate, pentru ca nu necesita un efort intelectual major. Sa asculti o bafra e usor.


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...