miercuri, 29 ianuarie 2014

Ce aduce nou P6 Quad Plus ?

Allview P6 Quad Plus este varianta imbunatatita a lui P6 Quad,care iti ofera un plus de performanta datorita procesorului  Quad Core de 1,5 Ghz.

Astfel acesta te va surprinde placut cu viteza de procesare impresionanta dar si prin experienta placuta a browsingului sau a multi-tasking-ului care iti ofera posibilitatea de a rula numeroase aplicatii in paralel.

E placut sa ai un asemenea smartphone care e si dual sim, care iti ofera posibilitatea rularii la performante inalte a aplicatiilor, sau pur si simplu sa te uiti la video-clipuri in format HD sau pur si simplu sa joci diverse jocuri 3D.

Allview P6 Quad Plus

Camera foto e pur si simplu de-a dreptul seducatoare. Are 8MP si o multitudine de  functii, poate filma la calitate FULL HD. Datorita facilitatii HDR pozele tale vor avea o calitate sporita chiar si atunci cand filmezi pe cei dragi si acestia au lumina puternica in spatele lor.

Ecranul HD Super Amoled de 4,65” e pur si simplu minunat. Iti ofera o claritate de invidiat din orice unghi .

De asemenea P6 Quad Plus te va cuceri cu o grosime de numai 8,6 mm si o greutate de numai 131 de grame, ceea ce il face usor de manevrat  si placut la atingere.

O chestie ingenioasa mi s-a parut si faptul ca poti mari dimensiunea fontului foarte usor.

Referitor la functia de dual-sim, Allview P6 Quad Plus, acesta dispune de functia de asociere a unui numar de telefon pentru a putea fi apelat default de fiecare data printr-un anumit sim.

Interesanta de asemenea e de asemenea deblocarea faciala a telefonului.

P6Q---Muzica_03De asemenea, cu Allview P6 Quad + muzica e la ea acasa. Ai posibilitatea de creare a diverselor playlist-uri, dispune de functie de temporizator oprire sau permite schimbarea melodiei intr-un mod foarte simplu prin agitarea telefonului sau share-uirea unei melodii.

Sa nu uitam de pretul de invidiat, care il fac un must-have al smartphoneuri-lor.

comentarii

0 Responses to "Ce aduce nou P6 Quad Plus ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...