vineri, 10 ianuarie 2014

Crezi ca merita sa dai banii pe ceva mai scump ?

Nume de cod AX4 Nano. What ? E acel ceva,care te va insoti peste tot unde vei merge pentru ca nu vei mai vrea sa pleci niciunde fara el. E vorba despre noua tableta AX4 Nano  de la Allview.

De ce imi place ?

In primul rand pretul. La cate am nevoie pe criza asta si la ce preturi au alte produse similare,nu stiu daca  la pretul asta imi pot lua ceva mai bun si mai dotat.

Are un design foarte prietenos, un display incitant de  7”,  un procesor Cortex A7 de 1,3 GHz, doua camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

ax4 nanoGreutatea e pur si simplu de invidiat. Are numai 256 grame, astfel incat o poti lua cu usurinta pe oriunde mergi si poti surpinde placut instantanee cu cele doua camere foto cu care e dotata.Ai atat camera frontala cat si o camera principala de 3MP care realizeaza instantanee calitative dar are si posibilitatea de a filma diverse evenimente din viata ta.

Te poti conecta de oriunde la internet pentru ca ai Wi-fi si posibilitatea de a o conecta prin 3G HSPA +.

E un  prieten de nadejde care atunci cand calatoresti te duce oriunde vrei prin folosirea GPS-ului incorporat.

O poti folosi si drept telefon si de asemenea o poti folosi si pentru apeluri video.

apeluri video

Pe mine m-a cucerit si cu tehnologia Smart2View, o noutate de la Allview, care de asemenea prin integrarea functiei Wireless Display, continutul tabletei poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View si poate reda cu usurinta de pe tableta atat continutul video cat si cel audio.

Astfel te poti juca cu usurinta diverse jocuri sau poti initia apeluri video cu prietenii tai.

O poti folosi si drept e-book, formatele suportate fiind din cele mai diverse.

AX4 Nano ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean de care nu trebuie sa va spun foarte multe. Stiti si voi ca se misca rapid, are timp scazut de raactie si plus ca are si posibilitatea de a initia comenzi vocale plus ca face si recunoastere vocala si poti trimite sms-uri rapid.

Ce sa mai zic. Imi place mult, plus ca ma gandesc ca la felul cum evolueaza tehnologia nu pot tine pasii cu investitiile, asa ca pretul si ce ofera mi se pare imbatabil.

comentarii

0 Responses to "Crezi ca merita sa dai banii pe ceva mai scump ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...