duminică, 12 ianuarie 2014

MagicDayEvents – succesul unei petreceri de neuitat

E poate destul de greu sa gasesti o firma de organizare evenimente (fie ca vorbim de o petrecere de nunta, botez, o petrecere de ziua de nastere,petrecere tematica sau chiar una privata) care sa iti puna “in scena” un program artistic pe gustul tau, un program care sa iti transpuna in cele mai mici detalii viziunea artistica a evenimentului  si sa iti ofere o seara de neuitat atat tie cat si invitatilor tai.

Iar daca vorbim de o petrecere unica in viata noastra cum este cea de nunta, aceasta trebuie sa fie superlativul oricarui tip de petreceri. Iar in materie de petreceri, superlativul este sinonim cu MagicDayEvents.petrecere nunta

E de asemenea adevarat, ca cheia unui eveniment memorabil sta si  in supervizarea si organizarea  de exceptie, in felul cum organizatorul spectacolului stie sa puna in “scena” viziunea clientului.

MagicDayEvents are capacitatea si stie sa iti transforme o petrecere intr-o seara magica.

magicdayevents petrecere tematica

Succesul e garantat de multimea de clienti multimiti, devotamentul si daruirea de-a lungul zecilor de evenimente organizate cu succes de catre cei de la MagicDayEvents.

Iar daca ai o afacere de genul MagicDayEvents, aceasta presupune poate in primul rand sa stii si cum sa colectezi clienti dependenti de serviciile pe care le oferi, in speta spectacole artistice deosebite.

Ei au inteles principiul de baza al afacerii lor si poate al oricarei afaceri care se bazeaza pe servicii oferite oamenilor, in speta au inteles ce inseamna conceptul de CustomerCare si faptul ca trebuie sa oferi servicii de calitate.

Customer Care inseamna sa mergi mai departe de asteptarile clientilor si sa descoperi noi cai prin care poti sa aduci mai multa satisfactie si implicit veselie propriilor clienti.

Astfel, cei de la MagicDayEvents au inteles ca un client multumit este un client care va reveni care ii va contacta pentru un alt eveniment din familia sa, un client care ii va recomanda cu placere cunoscutilor si prietenilor si toate astea fara nici un cost. Pur si simplu datorita faptului ca spectacolul artistic la care au participat a fost un spectacol la care s-au simtit “fericiti”.

MagicDayEvents a inteles ca succesul afacerii se bazeaza numai pe servicii de calitate, profesionalism, seriozitate si neaparat promptitudine.

Astfel si-a castigat MagicDayEvents notorietatea, prin evenimente foarte bine organizate si prin spectacole memorabile.

MagicDayEvents stie de asemenea sa asculte doleantele clientilor sai punand perfect in scena viziunea clientilor sai.

MagicDayEvents e locul unde entuziasmul si pasiunea pentru lucrul bine facut se imbina perfect.

La MagicDayEvents ai ocazia sa cunosti o echipa care se implica la maxim in organizarea evenimentului, astfel incat clientii sa aiba o petrecere de vis si fara compromisuri.

Succesul e garantat, pe langa experienta, si de echipa si echipamentul de calitate necesar pentru organizarea unei astfel de petreceri.

Nu trebuie insa uitati componentii formatiei de nunta live care  se ocupa cu succes cu tinerea invitatilor pe ringul de dans, formatie completata cu succes de efectele speciale sau masinile cu fum greu conform unui program bine stabilit si repspectat in cel mai mic detaliu.

La aceasta se adauga sonorizarea de cea mai buna calitate, jocurile de lumini, masina de fum greu si artistii cu care echipa MagicDayEvents colaboreaza.

magicdayevents

Dintre interpretii de renume cu care MagicDayEvents colaboreaza  se numara surorile gemene Oana si Luiza Popescu  foarte bune interprete  de muzica usoara dar si populara, surori care sunt cautate in special pentru petrecerile de nunta si botez unde reusesc intotdeauna, cu prezenta scenica si vocile de exceptie, sa tina invitatii pe ringul de dans. taraf magicdayevents

Nu trebuie uitat nici maestrul George Urziceanu care impreuna cu taraful sau constituie o aparitie de exceptie pentru orice eveniment de proportii.

Totul pentru un spectacol de neuitat!

comentarii

0 Responses to "MagicDayEvents – succesul unei petreceri de neuitat"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...