duminică, 12 ianuarie 2014

Ce astept de la un smartphone ?

Pai…incep asa(chestii de baza): sa se auda bine, sa aiba semnal bun, sa aiba un display destul de generos), s aiba Android, sa aiba camera foto de calitate si de asemenea sa tina bateria.

Si cel mai important : sa nu fie scump.

Exista asa ceva? DA. Se numeste A5 Quad si este de la Allview.

A5Quad

Allview A5Quad dispune de un procesor  Quad Core de 1,3 GHz, display generos de 4,3’’, doua camere foto, Android 4.2 Jelly Bean, conectivitate 3G prin HSPA+, jocuri, social media, muzica  si o multime de aplicatii utile.

Are un design de “belea”, oferit in doua culori :alb si negru.

Mi-a plcaut ca se misca bine, indiferent de cate aplicatii sunt pornite.

Are 2 camere foto de buna calitate Camera foto principala Omnivision de 5MP are autofocus si blitz led cu care vei face poze de invidiat.

Are functie de panoramic photo cu care poti surprinde  peisaje fascinante si poti realiza fotografii de grup reusite iar cu functiea Background clearup poti elimina elementele in miscare din fundalul fotografiilor.

Va place ce fete la shopping am surprins ?fete la shopping

Are si functie  best picture, cu care poti realiza cu usurinta mai multe fotogafii ale unui grup,  iar apoi sa le selectezi si combini dupa bunul plac. De asemenea, poti  filma la calitate Full HD iar cu camera foto frontala poti initia apeluri  video.

 superb superb

Ai un player video ingenios pe care il poti lasa in fundal cand comunici pe Skype, sau de pe care poti face capturi cu usurinta prin functia ScreenShot.

Sunetul e de cea mai buna calitate, A5Quad dispunand de functia HDVoice.

Compatibilitatea cu Smart2View e si ea disponibila, prin care poti transfera cu usurinta continut de pe telefon pe orice dispozitiv dotat cu HDMI.

Functia de optimizare baterie iti indica simplu si corect durata de viata a bateriei, iar daca vrei ca telefonu tau sa te reprezinte, il poti customiza cu un capac de protectie colorat, exact pe gustul tau.

Iar pretul e imbatabil!

comentarii

0 Responses to "Ce astept de la un smartphone ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...