duminică, 9 februarie 2014

Allview X1 Soul – acum si alb

Zilele trecute s-a lansat varianta white a celebrului Allview  X1 Soul. Si credeti-ma ca “da foarte bine” culoarea alba.

M-am indragostit de el pentru ca e rafinat, e usor si e ultra-slim.

Dar ce aduce nou Allview X1 Soul ? Atat varianta de design alb cat si negru au aceleasi performante de invidiat. Dispun de procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, un display japonez JDI Full HD de care pur si simplu te vei indragosti privindu-l, camere foto de 13, respectiv 5 MP. X1

Allview_x1soul_white

Mi-a placut mult la X1 Soul si funcţia Air Gesture, care iti permite interacţiunea cu telefonul ca macar sa il atingi.

Cum faci asta ? Simplu:  poti raspunde sau poti refuza un apel miscand mana in sus sau in jos deasupra ecranului, pentru momentele in care nu poti atinge telefonul cu mainile.

Device-ul are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3,  grosimea e de invidiat avand numai 7,9 mm  si poate cel mai important e faptul ca ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

Camera principala de 13 MP oferă  suplimentar pe langa functiile de baza si alte functii de invidiat cum ar fi picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii in 21 de secunde), 12 efecte beauty şi best picture.

Chiar si camera secundara cea frontala care are 5MP e mai mult decat suficient pentru a pastra legatura cu prietenii tai la o calitate de invidiat.

X1 Soul este compatibil cu tehnologia Miracast , tehnologie care iti permite intr-un mod simplu sa transferi imagini si sunet de pe smartphone catre orice televizor care e dotat cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

 05_display

Daca e sa vorbim de performante,nu cred ca ai putea fi nemultumit. Procesorul e Quad Core de 1,5 Ghz, memoria Ram de 2GB cumulat cu solutia grafica PowerVR SGX544 e absolut tot ce ai nevoie pentru ca aplicatiile si informatiile tale sa ruleze la o viteza de invidiat.. Mai mult, acestea nu consuma energie multa asa incat bateria te va tine mult mai mult.

X1-Soul principala bw

Daca ma uit atent la display-ul telefonului si faptul ca acesta e destul de generos (5 inch), display japonez JDI , sunt pur si simplu fermecat. Culorile sunt asa de placute si fascinante, rezolutia e pur si simplu de invidiat 1920 * 1080 pixeli si plus ca se spune ca e si rezistent la zgarieturi si loviri accidentale “prin cadere” unde stiu ca sunt cam neindemnatic si le cam scap pe jos.

Va las mai jos in compania unei prezentari video, pentru a vedea performantele cu adevarat.

Sa nu uit, un atu important al Allview: cu pretul ii bate pe toti.

Un alt review interesant e si aici la blogatu.

comentarii

0 Responses to "Allview X1 Soul – acum si alb"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...