sâmbătă, 22 februarie 2014

X1 Xtreme sau cum sa duci tehnologia la extrem

X1 Xtreme este noul smartphone  varf de gama al brandului Allview care ne surprinde placut din ce in ce mai des..

Daca i-as face o evaluare minimala in 5 secunde, as spune ca impresioneaza prin  procesorul Quad Core Qualcomm Snapdragon 800  de 2,15 GHz care este intradevar o performanta si o noutate, as spune de asemenea ca impresioneaza cu tehnologia NFC(prin care poti face schimb rapid de informatii prin wireless), cu ecranul generos si de o claritate impresionanta si cu faptul ca dispune de o camera principala de 16 MP Omnivision care e si FullHD,  e dotata cu LED flash,un senzor BSI si un sistem optic de 8 lentile cu filtru UV şi antireflexie cat si de una frontala de 8MP cu care poti efectua apeluri video sau poti face autoportrete fantastice.

13-hdr

Tot despre camera principala as aminti ca Allview X1 Xtreme permite fotografiere HDR cat si  mod sport si foto panoramic. Iar pentru pasionati aplicaţia Charm Cam ofera functii interesante si ingenioase precum efecte de frumusete, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.

12-moduri-foto

Mai pe larg, imi place design-ul unibody,usor curbat in partea din spate care il face foarte placut la atingere si utilizare.

De display numai de bine. E  JDI IPS Full HD de 5,5’’ si beneficiaza de tehnologia de protectie Gorilla Glass 3. Iar display-ul e catalogat edge to edge, deoarece display-ul reprezinta 77,5 % din suprafaţa frontală a smartphone-ului, fapt care il aduce in top 10 edge to edge.

16-picture-clear

Memoria e de 3G RAM iar cea flash de 32GB. Nu cred ca poate spune cineva ca nu “ajunge”.

Sistemul de operare e clar Android iar versiunea e 4.2 Jelly Bean.

Are si GPS cu suport  Glonass, are un sunet placut care nu “zgaraie” si de asemenea e compatibil HD Voice.

Stiti cum deblocati telefonul ? Cu dublu click :P

Drept e ca nu stiu ce altceva ti-ai dori la un smartphone.Design-ul e placut,se misca foarte repede si face poze fantastice. Ati zice pretul ? Ei bine, nu e cazul. Si pretul e foarte competitiv, pentru ca nu stiu ce alt smartphone cu performantele astea iti poti lua sub 2000 lei.

Mai jos e si o prezentare video iar va invit sa cititi si un review fain facut de Blogatu.

comentarii

0 Responses to "X1 Xtreme sau cum sa duci tehnologia la extrem"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...