duminică, 2 februarie 2014

Viva D8- o tableta 3G accesibila si performanta

De ce ai alege Allview Viva D8 ? Pur si simplu, pentru ca e o tableta 3G, pretul e mai mult decat competitiv si pentru ca performantele si facilitatiile oferite sunt de invidiat.

Am avut-o in teste pentru 2 zile si am ramas placut impresionat. Se misca bine, are conectivitate 3G,GPS şi Bluetooth, Android 4.2. Jelly Bean, doua camere foto etc.

Display-ul IPS LCD de 7,9" e poate destul pentru a oferi o imagine placuta si de asemenea pentru a nu fi incomoda atunci cand o port zi de zi.Imaginea e clara iar unchiul de vizulizare e de-a dreptul impresionant.allview viva d8

Dispune de un procesor Dual Core de 1.3 GHz, care pare de departe ca e suficient pentru rularea rapida a majoritatii aplicatiilor, iar procesorul grafic Mali 400 iti “tine spatetele” atunci cand decizi sa te bucuri de jocuri sau aplicatiile favorite.

Am ramas de asemena surprins ca tine 5 ore de functionare continua, astfel ca pe drumul de la Bucuresti  la Cluj as spune ca nu m-am plictisit absolut deloc.

La camera foto mi-a placut functia de Smile Detection, fotografiere HDR si foto panoramic.

Iar daca spui Cheese, poti declansa automat camera.

Va spuneam mai sus de conectivitatea 3G HSDPA+  disponibila acum pe Viva D8 care ofera o viteza de download de pana la 42 Mbps, GPS, Bluetooth 4.0 si wi/fi, pentru a fi permanent la curent cu ultimele noutati.

Dispune de asemenea de port USB prin care  poti transfera cu usurinta fisiere de pe PC pe tableta.

De asemenea Allview Viva D8 poate functiona si ca telefon.

tableta 3g

De asemenea Allview Viva D6 e compatibila cu Smart2View, tehnologia Allview prin care  continutul tabletei tale poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View. Dispozitivul reda de pe tableta atat continutul video cat si cel audio. Astfel, gaming-ul devine o experienta incredibila, fotografiile din ultimul concediu pot fi vizualizate pe un ecran mai mare iar convorbirile video cu cei dragi devin o adevarata placere. 

tableta 3G ieftina

De asemenea poti achizitiona si Castile Puffy, un accesoriu inedit pentru cei care nu pot trai fara muzica.Functia Bluetooth integrata are o raza de actiune de pana la 10 m. Castile au un acumulator de 200 mAh incorporat si ofera o autonomie audio de pana la 3 ore. Castile Puffy sunt disponibile in doua variante de culori: maro si negru.  

Toate acestea sunt disponibile pe site-ul Allview pentru numai 649 lei.

comentarii

0 Responses to "Viva D8- o tableta 3G accesibila si performanta"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...