marți, 25 februarie 2014

Ce a prezentat Allview la Barcelona?

Astazi, 25 februarie 2014, la Barcelona la cel mai important eveniment european dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2014,  Allview a prezentat smartphone-ul Viper S care se vrea a fi  noul flagship al gamei de Dual-SIM-uri.

Allview Viper S

De la prima atingere, Viper S impresioneaza placut prin materialele de calitate si un design elegant si subtire de-a dreptul revolutionar.

Carcasa din spate prezinta insertii albastru-metal si vine cu posibilitatea customizarii dupa plac prin capacele in culorile alb sidef si galben.

E dotat cu un procesor performant Qualcomm Snapdragon Quad Core la 1,4 GHz care e susţinut de memoria RAM de 2GB şi de soluţia grafică AdrenoTM de 450 MHz. Astfel vei beneficia de o experienta placuta la navigarea pe internet chiar daca rulezi in acelasi timp o alta gama de aplicatii. Pur si simplu nu “gafaie” si nu simte ca alte aplicatii sunt deschise.Allview Viper SBateria e de 2500mAh si e destul de mare astfel incat sa sustina apeluri de pana la 9h.

Are o memorie flash de 16 GB care la nevoie se poate extinde pana la 48 GB printr-un card MicroSD.Allview Viper S

Dosplay-ul IPS HD OGS de 5’’(destul de generos si de o claritate de invidiat) e dotat cu doua camere foto Omnivision si e protejat impotriva zgarieturilor prin tehnologia Gorilla Glass 3.

Camera principala frontala de 13 MP e ideala pentru a realiza poze panoramice la o calitate sporita, permite si Autofocus si de asemenea permite inregistrare full HD, reducerea efectului de ochi rosii, eraser, fotografiere HDR, time lapse, smile detection şi V-gesture.  Allview Viper S

Camera  frontala de 5MP iti da posibilitatea de a realiza propriile portrete si instantanee, cat si posibilitatea de a initia apeluri video.Allview Viper S

Allview Viper S dispune si de tehnologia NFC (Near Field Communication). NFC este o tehnologie wireless care iti inlesneste schimbul rapid de informatii intre diferite dispozitive doar prin atingerea sau apropierea acestora.

Sistemul de operare este categoric Android 4.3 Jelly Bean.

Sunetul este si el de calitate, e completat cu success de amplificatorul audio Yamaha, de sistemul DTS, de difuzoarele stereo si de cele doua microfoane cu functie de atenuare zgomot garanteaza o inalta fidelitate sonora.

Cum ne-a si obisnuit, Allview prin intermediul adaptorului wireless Smart2View si prin compatibilitatea cu tehnologia  Miracast poti realiza cu usurinta transferul imaginii dar si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI.

In Romania, acesta va fi disponibil incepand cu luna aprilie 2014 la un pret de-a dreptul de invidiat de numai 1.299 lei.

comentarii

0 Responses to "Ce a prezentat Allview la Barcelona?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...