joi, 22 martie 2012

Black Week în Flanco: Reduceri de până la 50% în perioada 22-27 martie

După vânzările record înregistrare în noiembrie 2011, în perioada promoției desfășurate sub numele Black Friday de catre eMAG.ro,  Flanco lansează, între 22 și 27 martie, campania Black Week, cu reduceri de până la 50% pentru peste 2.000 de produse.
Toate produsele disponibile în rețeaua Flanco și care nu fac obiectul reducerilor Black Week, vor beneficia, de asemenea, de reduceri cuprinse între 3 și 10%.
Potrivit reprezentanților Flanco, într-o lună obișnuită din an, aproximativ 20% dintre produsele comercializate se află în promoție, fenomen care s-a amplificat în contextul economic dificil al ultimilor ani.
În ceea ce privește categoriile de produse care vor înregistra cele mai bune vânzări în cadrul Black Week, Flanco estimează că vedete vor fi televizoarele LCD, notebook-urile, tabletele, mașinile de spălat, combinele frigorifice, aparatele foto și aspiratoarele.
Promotii bune se gasesc si in alte zile ale anului. Numai sa stii sa le vanezi. Fie ca urmaresti un aparat foto sony, o masina de spalat sau diferite obiecte de mobilier(masute, dormitoare,pantofare).
 

comentarii

0 Responses to "Black Week în Flanco: Reduceri de până la 50% în perioada 22-27 martie"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...