duminică, 4 martie 2012

De ce BlogEvent.ro (review fara menajamente)

O sa adopt stilul liber asa cum imi place si o sa incerc un review referitor la BlogEvent.
Ce observ in primul rand ? Sunt ceva comentarii nemoderate(care consider eu ca trebuie sa aiba un raspuns) si ar trebui mai multa grija fata de useri si nimic nu ma dispera mai mult decat spam-ul in comentarii care zace de 2 zile fara ca un admin sa vada si sa corecteze eroarea lucru care se intampla frecvent  la mine pentru ca nu am timp prea mult (adica vad reclama directa la un blog de afara in comentarii,fara legatura la subiect)..nu e cazul celor de la blogevent..dar e cam disperanta faza ca ,
comentariile trebuiesc aprobate.
Pe pagina de pe facebook Revista blogurilor headerul (poza) e neterminata si pare foarte ieftina.
Dati la cineva sa va faca un logo dragut si atragataor. Inteleg ca sunteti la inceput de drum, dar sunteti o echipa.Daca nu e buget, sigur se va gasi cineva care sa faca un logo dragut pe gratis(daca nu e buget dati-i in schimb un link o luna/doua la voi) si cand il gasiti sa il trimiteti si la mine ca am si eu nevoie de el, pentru ca nu am deloc mana la desen.
Ce mai observ :grija la ortografie(si la mine sunt probleme mari).
Imi plac culorile: simplu , alb elegant,netipator dar placut.Coloana din dreapta e mare si daca ai o rezolutie mare la monitor pare o tema ingramadita cu multe lipsuri.
Tema cred ca e clasica,free,prea ieftina.
Toate chestiile de design se rezolva simplu prin o tema buna faceti o tema profi,altfel nu il vad ca un proiect cu mare sucess.
Logo-ul,e ieftin si trebuie sa fie in concordanta cu tematica blogului ,si trebuie sa exprime ceva mai mult.Acel Promovare web 2.0 are un font tare nasol,pare stingher,si multi dintre noi poate nu stim ce insemna.
Partea de promo e nedetaliata.
Tematica e buna, astept cu nerabdare sa scrieti mai des,multe discutii de interes, virale,sa facem o comunitate,sa ne descoperim bloggeri mari si mici pe orase,sa iesim..sa ne spunem parerile,sa interactionam.
Repet partea cu blogeri pe orase e destul de originala si imi place.
Ce sa mai zic..organizati evenimente..Dati posibilitatea bloggerilor din orasele mici sa isi spuna parerile..sa puna poze la voi..sa faca un review al ultimelor intalniri dintre ei.Reuniti bloggerii.
Partea cu abonare newsletter e jos..parca se vrea ascuns . Sau asa se vrea ?
Eu zic ca puteti,sunteti multi si o sa deveniti si mai multi,poate deveni un proiect mare si “recompensa” poate fi pe masura.
In header meniurile sunt mari..incomplete.Apoi sub logo uman,social media,timp liber,desi sunt submeniuri,bara e incompleta
Daca intru in site si vad...campanii..febriuarie 11...deja zi ca nu mai e nimic nou...Articolele noi parca si alea sunt ascunse sub facebook..etc
Lasati partea sexuala deoparte..sau poze cu parti de nud...inteleg ca asa e jungla din zilele noastre ..si pentru a putea razbate trebuie sa ne aliniem..dar totusi...haideti sa dam o lectie inteligenta altora...si sa reusim
Scrieti mai des...agresati-ne de informatii interesante..noutati…opinii
Partea cu parteneri..e nealiniat..sa nu para ceva neterminat
Abonare...e mare..ciudat...integrati prin alte parti mai simplu.
Ce cauta sitemap ca si prim buton acolo in header?
La uman promo...pozele nu sunt corect dimensionate...plus ca la multe articole apare aceeasi poza..uneori nesugestiva pentru articol.
Dupa ce am intrat in categorie...mai puneti o data mare numele categoriei..pentru ce ?
Imi place partea de  Gadget IT,Auto...interviurile le savurez.
Initiati o pagina cu un blog al saptamanii...unde cei ce citesc sa isi spuna parerea intr-un comentariu scurt...
Partea cu talent si pasune..detaliat cei care fac ceva din pasiunea lor. E foarte interesant si ajuta pe multi plus ca aduce useri interesati.
Astea sunt parerile mele personale despre BlogEvent.ro, un proiect zic eu la inceput de drum cu sanse de reusita si care nu trebuiesc impartasite de toti, dar au dorit sa fim creativi, critici şi originali.
Consider ca atare  ca au vrut o parere sincera si nu doar o reclama/promovare, si cum se spune critica e constructiva si benefica si sa vedem daca e si apreciata.
Astept feedback-ul celor de la BlogEvent.
Seara buna,

comentarii

0 Responses to "De ce BlogEvent.ro (review fara menajamente)"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...