miercuri, 21 martie 2012

Cum alegi un inel de logodna ?

Inelul de logodna este foarte important. De aceea atunci cand il alegem, trebuie sa fim pregatiti ca la carte pentru a ne asigura ca raspunsul pe care il primim este numai si numai DA. Inainte de a incepe insa, trebuie sa fim sinceri: cea mai buna modalitate de a alege inelul perfect este sa si-l aleaga chiar iubita ta. Doar il va purta pe deget cateva luni bune, zi de zi, se va mandri cu el, il va arata tuturor prietenelor si colegelor. Si nu o poate face decat daca ii place nu-I asa?
   Cu toate acestea, vrei sa il
alegi singur. Poate pentru ca vrei sa ii faci o surpriza iubitei, poate ca nu vrei sa afle cat a costat. Nicio problema. Daca o faci stiind bine ce faci si punandu-ti putin mintea la contributie vei reusi sa-I alegi inelul perfect, inelul care sa I se para ca parca ar fi fost ales chiar de ea si pe care sa-l iubeasca aproape la fel de mult cum te iubeste pe tine.
Suntem siguri ca iubita ta nu primeste in fiecare zi inele de logodna pentru a fi atent la ea, pe care dintre ele le arunca si pe care nu. Poti fi insa atent la ceea ce poarta ea mai des, la bijuteriile care ii plac etc. Acesta este si primul pas in a-I cumpara inelul perfect. Vei afla in primul rand ce fel de metal si ce culoare apreciaza. O fi aur,argint, poate chiar platina… Pe de alta parte, incearca sa observi pe cat se poate ce fel de stil poarta: mai classic, mai modern, poate imbina stilul vintage cu cel actual… toate acestea sunt mici indicii de care te vei folosi la momentul oportun. Ah, si cel mai bun indiciu ti-l vor oferi bijuteriile pe care le poarta zi de zi, nu cele pe care le scoate din cutiuta doar pentru evenimentele speciale.
 
Daca ai fost atent , poate ti-a mentionat vreodata ce fel de bijuterii ii plac? V-ati plimbat prin oras si opriti in fata unei bijuterii ti-a aratat din toata multimea de inele de logodna un anume model? Daca nu, scoate-o la cumparaturi si, “intamplator”, opriti-va in fata unei bijuterii. Fi atent la ce ii place si ce nu, fara a da insa de banuit. Prefa-te dezinteresat. In fine, poate are prietene care s-au logodit recent. I-au placut inelele lor? Care au fost reactiile iubitei tale?
Important e si marimea lui.
Are iubita ta inele pe care sa le poarte pe inelarul mainii stangi? Poate un membru al propriei familii stie, poate afli chiar tu dar, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci dupa ce ai aflat restul detaliilor este sa stii ce marime trebuie sa fie inelul. Poti cumpara 100 de inele de logodna daca niciunul nu i se va potrivi. Mare atentie la acest aspect!
Si nu uita de costuri.
Un inel de logodna este un lucru foarte important. Cu toate acestea, nu trebuie sa te stresezi daca ai bugetul mic. Va trebui ulterior sa cumperi si verighete.Poti gasi inele de logodna extraordinare la preturi convenabile. Trebuie doar sa iti aloci putin timp cautarilor si sa  ai rabdare pana gasesti modelul perfect. Si in definitiv, nu neaparat pretul inelului conteaza cat sentimentele cu care il oferi, nu?

comentarii

0 Responses to "Cum alegi un inel de logodna ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...