luni, 29 aprilie 2013

Cadoul potrivit pentru nepotelul meu

In ziua de Paste o sa ne strangem cu totii acasa. La parintii nostrii acasa. Sora mea are un baiete de 2 ani si caruia va trebui sa ii cumpar un cadou. Vreau ceva care sa ii placa si de asemenea sa fie potrivit varstei lui. De asemenea vreau ceva cat se poate de unic si inedit. Nu din acelea de care deja are si care o sa il arunce destul de repede. Vreau ceva care sa il captiveze si care sa il puna si putin la incercare.
Se stie ca  jocurile educative au mare rol in dezvoltarea copilului si as prefera o jucarie care sa ii dezvolte si putin logica dar care sa il faca sa se si exteriorizeze putin. Ceva care sa il foloseasca si cu alti copii ar fi si mai optim.
Nu cred ca are inca varsta care sa ii dezvolte pasiuni de genul celor pentru citit sau socotit si parca nu vreau nici din cel de colorat. Parca e prea comun.
Sunt destule jucarii educative,unele sunt atat de bine realizate incat au rol destul de importanta in dezvoltarea copilului, iar cand e destul de marisor in dezvoltarea culturii generale.Dar cum spuneam inca nu are varsta pentru “matematica” :P dar categoric vreau unul care sa il faca sa interactioneze, sa il ajute sa socializeze si sa duca la imbunatatirea relatiilor de familie
Jucariile sunt de mai multe feluri, pentru toate categoriile,din acelea care ii stimuleaza pe bebelusi, apoi cand mai cresc si trec de un an, copiii devin atrasi de masinute sau diverse papusi,jocuri de tesut pentru fete, apoi diverse carti cu poze,sau de colorat,se continua cu plastilina..etc.
doctor-s-clinic- (1)
Chiar si jocurile cu animale, carti cu numere sau litere, unele jucarii lego sau puzzle-urile sau diverse rebusuri, cubulete ii dezvolta mintea si logica copilului dvs.
Eu inclin tot pentru un joc care sa il ajute sa socializeze, sa ii puna putin mintea la incercare ca mai apoi consider ca foarte util pentru un copil ar fi un sport care i-ar dezvolta mult relatiile interumane.
Incepi cu jucarii de bebelusi, apoi continui cu jocuri pentru copiide 5 ani, apoi il trimiti sa faca un sport si mai apoi ii cumperi casa si masina.

comentarii

0 Responses to "Cadoul potrivit pentru nepotelul meu"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...