joi, 25 aprilie 2013

Am vrut sa fiu mai bun si deja sunt. Tu vrei ?

In curand vine sarbatoarea Sfintelor Pasti. E perioada cand trebuie sa incercam sa fim mai buni,e perioada cand invidia si ravna fata de bunul aproapelui nostru trebuie inlaturata, e vremea cand pacatele marturisite sunt iertate,e perioada cand trebuie sa ne bucuram cu totii de lucrurile noastre. E o perioada insorita in  care pozele facute cu un aparat foto de calitate vor capata o noua forma, vor surpinde zambetele de primavara ale apropiatilor nostrii, fara a mai fi nevoie sa le trecem prin photoshop.
Preturile, sunt zambitoare ca de primavara, si de sarbatoare, si vin in intampinarea celor care se caiesc si jinduiesc la bunul prietenilor. Iti poti gasi cu siguranta aparatul foto perfect care sa ti se potriveasca, fie daca esti amator sau profesionist.
Eu pot spune ca ma incadrez in categoria amatorilor, a celor care scot aparatul foto din husa, il pornesc si fac poza si mi-am luat,dupa buget, un aparat foto Canon EOS 1100D body de 12.2 MPx  si un LCD 2.7. Il am de o saptamana si pot spune ca sunt foarte incantat. Camera are un design foarte frumos, este usoara si nu e foarte mare, usor de utilizat,are functii de baza pentru un fotograf de ocazie ca si mine, fara pretentii de ajustari demne de un aparat profi pentru ca nu as sti sa il folosesc la adevarata capacitate. E foarte usor de manevrat, pozele sunt foarte clare si de calitate superioara de 12 megapixeli iar la lumina zile face si video HD foarte frumoase.
Pot spune ca sunt foarte multumit de alegerea facuta si ca este exact ce am asteptat,
Canon-EOS-1100D-EOS-Rebel-T3-EOS-Kiss23-11X50-1_18014
Pentru profesionisti exista aparate cu foarte multe setari cum ar fi Canon EOS 1D Mark III body - 10Mpx, 10 fps, LCD 3, menite sa surpinda gesturi si stari de spirit, sau poti explora fotografia ca nimeni altul cu Lomography Spinner 360 care te ajuta sa  obtii o imagine de patru ori mai lunga decat o fotografie landscape standard!
Acest Lomography Spinner 360 (numit simplu camera 360) e inspirat de un concept  futuristic din anii '80. Mai exact acele aparate foto prin care fotografii tineau camera intr-o mana si trageau de o sfoara pentru a captura imaginea.
Lomography Spinner 360 - camera 360
Pozele facute cu acest Lomography Spinner 360 sunt pur si simplu spectaculoase.
Tu vrei sa fii mai bun ? Daca da, atunci e momentul potrivit.

comentarii

0 Responses to "Am vrut sa fiu mai bun si deja sunt. Tu vrei ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...