duminică, 7 aprilie 2013

Importanta pantofilor in atractia sexuala

Stim cu totii cat de interesate sunt femeile de pantofi.In primul rand ca niciodata nu au niciodata suficienti pantofi si in al doilea rand sunt interesate de pantofii barbatilor. Multi dintre noi poate nu stim ca printre primele lucuri “decisive” in alegerea si aprecierea unui barbat de catre o femeie, este incaltamintea pe care o poarta si cat de ingrijita e ea. Degeaba te ingrijesti,te parfumezi si ai haine curate, daca pantofii tai nu arata impecabil.

Majoritatea femeilor sunt de parere ca nu avem nevoie de atatea perechi de pantofi precum ele,si majoritatea spun ca doua perechi ne sunt suficiente, una neagra si una maro, pe cand ele au nevoie de pantofi de Paste, pantofi de zi, pantofi de seara si lista poate continua la infinit. Si nu va ganditi ca le sunt suficiente cate  o pereche din fiecare.

Noi, barbatii avem un dezavantaj major fata de femei atunci cand alegem incaltaminte barbati. Si acela e pornit din faptul ca, barbatii nu dispun de o gama variata de modele asa cum dispun femeile.Magazinele care vand incaltaminte pentru femei sunt mult mai numeroase decat cele care vand incaltaminte pentru barbati.

La fel ca si voi, dispun si eu de cate randuri de incaltaminte pe care le port frecvent.

Si zi de zi, obisnuiesc sa port incaltaminte comoda, iar mocasinii au devenit poate acel must-have din garderoba oricarui barbat pe care ii port cu placere incepand de primavara devreme pana toamna tarziu si pe care ii port asorta cu usurinta la tinutele casual de zi cu zi.Si am cateva perechi pe care le folosesc regulat.Plus una doua perechi sport casual plus pantofii de ocazie.Si pot spune ca ma descurc.Deocamdata. 

Si in general cand caut incaltaminte barbati obsinuiesc sa caut incaltaminte pe care o pot asorta la cat mai multe articole vestimentare si cel mai impportant sa fie comoda sa fie de asemenea usor de tras si de scos de pe picior.

comentarii

1 Responses to "Importanta pantofilor in atractia sexuala"
Anonim spunea...

26 ianuarie 2014 la 12:35

Cauti incaltaminte de calitate? Incaltaminte Made in Italy si de firma!!!
http://www.bonton-shop.ro/


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...