sâmbătă, 24 august 2013

A5 DUO – noul smartphone dualsim Allview

A5 DUO este numele celui mai nou smartphone marca Allview care iti permite sa ai jocuri,divertisment, muzica, videoclipuri si social media, toate intr-un singur device dual-sim.A5_Duo_1 

Este un smartphone foarte iubit de tineri, dar constituie o solutie optima pentru toate varstele.

Ce il face special pe A5 Duo e facilitatea de dual sim, atat de utila in ziua de azi si de asemenea faptul ca iti poti achizitiona un dual-sim smartphone la un pret accesibil mai mult decat accesibil.

A5 Duo vine cu o viteza impresionanta de procesare, ajutata de procesorul  Dual Core de 1,2 GHz si de procesorul grafic Mali 400.

A5 Duo vine cu cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, pe care iti poti instala o multitudine de aplicatii.

De asemenea bateria are performante de invidiat. Aceasta rezista rezista pana la 8 ore in conditii de functionare continua, pana la 10 ore in convorbire sau 10 zile in stand-by.A5 Duo display

De asemenea  pe A5 Duo , folosindu-se de tehnologia HSDPA+ care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps, streamingul video se va realiza rapid si orice aplicatie iti doresti se va descarca intr-un timp mai scurt.

Ce e foarte imbucurator este display-ul mai mult decat generos cu o diagonala de  4" , iar cu rezolutia de  480 x 800 px, toate detaliile imaginilor sunt clare, iar tu te poti bucura de ele surprinzand instant momentele placute.

De asemenea A5 Duo dispune de WiFi, Bluetooth, GPS, 3G, profiluri audio, luminozitate si altele.Aplicatii A5 Duo

Camera foto de 3,2 MP vine cu o noua functie de detectare faciala care nu te lasa sa ratezi nici un zambet al tau sau al prietenilor tai.

Iar daca ne gandim la muzica, pot spune simplu ca pe A5 Duo muzica chiar s-a schimbat. Ai ocazia sa descoperi un sunet de calitate, datorita amplificatorului Yamaha si a castilor incluse in pachet.

Datorita facilitatilor si calitatii, cat si datorita pretului de invidiat, A5 Duo devine un must-have pentru fiecare dintre noi. De asemenea este un smartphone prin care Allview se plaseaza printre marii producatori de telefoane mobile smartphone.

comentarii

0 Responses to "A5 DUO – noul smartphone dualsim Allview"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...