miercuri, 28 august 2013

Allview rupe tot

Daca zilele trecute va recomandam un smartphone dualsim de la Allview destinat mai mult tinerilor, ei bine astazi va recomand smartphone-ul complet H2 Qubo si tableta VIVA H8. Si tot ca un element de noutate si tot de la Allview (cel mai important producator de IT&C din Romania) as aminti de tehnologia Smart2view prin care poti viziona pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display, orice de pe smartphone-ul tau Allview. Si cand spun orice, e chiar orice,fie ca este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video in retelele de socializare.

 Smart2View

 

Daca e sa vorbim de H2 Qubo, as spune simplu ca acesta este smartphone-ul care iti va simplifica viata destul de mult datorita noii tehnologii Smart2View.

Acesta este  echipat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB, procesor grafic Power VR SGX 544 si o camera foto OV 5647 de 5MP. Este un smartphone dual-SIM si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, performatele acestuia fiind intradevar de invidiat.

camera h2 hubo allview

Camera foto permite utilizare mai mult decat lejera, aceasta fiind dotata cu tehnologia touch focus.. M-a surprins placut si tehnologia Geotagging prin care le poti arata prietenilor tai locul in care te afli, si mi-a placut facilitatea ca poti captura imagini atat pe vertical cat si pe orizontal.

Android h2 hubo allview

Poti rula fisiere video la calitate HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioara, smartphone-ul dispunand de amplificatorul audio Yamaha.

O alta facilitate este aplicatia AllClick prin care iti poti seta shortcut-uri catre aplicatiile tale preferate.

De asemenea si jocurile pot fi rulate pe ecranul televizorului.

Referitor la noua tableta VIVA H8, nu pot spune decat ca vei fi incantat de cunostinta.viva h8 allview

Are un design super-slim si elegant, un procesorul puternic, display-ul generos e poate cat se poate de mare, de o calitate impresionanta, cu un ecran in culori vii care te vor cuceri, incat nu te vei mai dezlipi de ea.

Cu VIVA H8 dispui de conectivitate maxima oriunde te afli, dispunand chiar si de conectivitate la internet prin 3G.

De asemenea Viva H8 este si un excelent GPS in calatoriile tale,putand fi transformata cu usurinta si in telefon, iar cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, tableta poate fi conectata cu usurinta la dispozitivele utilizate in domeniul profesional, cum ar fi tastaturile wireless sau multifunctionalele.Poti de asemenea transfera cu usurinta fisiere de pe tableta  pe telefon sau pe laptop.Viva h8 allview gps

Viva H8 dispune si ea de tehnologia  Smart2View  de care va spuneam mai sus prin care poti transfera orice aplicatie,continut din tableta pe orice televizor care e echipat cu  port HDMI.

Cat despre performantele tehnice, aceasta dispune de procesorul Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz si o memorie RAM de 1 GB iar placa video Power VR SGX 544 cu 8 nuclee te ajuta sa redai aplicatiile tale la o calitate superioara, ajutate de rezolutia de  1024 * 768 pixeli.

Dispune de asemenea de o camera foto OV 5647 de 5 megapixeli care te va ajuta sa surprinzi multe momente inedite din viata ta.

Pentru mai multe detalii te poti uita aici.

Si as incheia prin a va spune ca poate cel mai important aspect care o recomanda este pretul foarte competitiv, care iti permite sa iti achizitionezi gadget-ul dorit la un pret de bun simt(ca de altfel toate produsele Allview le poti achizitiona la preturi de invidiat).

comentarii

0 Responses to "Allview rupe tot"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...