miercuri, 21 august 2013

Trezeste-te din visat si fa pasul acum

Multi dintre noi visam la o casa.

Dar ce facem pentru a o avea ?

Cred ca multi dintre noi chiar nu facem nimic.Ne lamentam intr-o situatie, suntem intr-o zona de confort in care traim de la o luna la alta, ne place sa stam cu parintii pentru ca ne e mai ieftin, cand de fapt nu observam ca ne facem noua un rau. Nu ne ajutam, nu vrem sa crestem.

Si cred ca ar cam fi cazul sa crestem. Sa ne luam zborul cum s-ar zice, sau cei care stam in chirie, poate pe vremurile astea oarecum tulburi ne-ar fi mai util sa renuntam poate la SmartTv-uri si la fel si fel de smartphone-uri si sa facem pasul spre propria noastra casa. Fie ca vobim de o garsoniera, un apartament, un teren pe care sa ne construim viitoarea casa sau de ce, sa ne cumparam chiar o casa. 312083-sudimobiliarexpert.ro

Probabil 2013 e anul cel mai optim pentru o investitie de acest gen. Sunt preturi pe care nu cred ca le vom mai prinde vreodata. Absolut niciodata. Preturile sunt poate la jumatate fata de cele din 2008, cand poate visul de a avea o casa, un loc al tau, nu putea sa fie decat unul foarte indepartat daca nu chiar imposibil.

E timpul sa ai propria ta casa.

Am observat ca zona Popeşti-Leordeni, o zonă căutată pentru apartamente noi şi ieftine, dar şi pentru terenuri cu preţ accesibil  a urcat in preferintele multor bucuresteni, dornici sa aiba casa lor, saturati de apartamentele ceausiste inghesuite, multe dintre ele cu risc seismic ridicat sau alti saturati de “plimbarile” prin chirii, unde niciodata nu esti sigur cat vei ramane acolo,unde nu ai controlul asupra modalitatii de aranjare si a imbunatairilor aduse dupa placul tau.

O gura de oxigen buna e si ajutorul primit de la stat prin programul Prima Casa,unde consider ca un tanar la inceput de drum isi poate lua o garsoniera nou contruita la 30000 Euro, fara sa mai caute chirii, si-o amenajeaza pentru el  pe placul lui. E un moment bun ca o familie tanara mai bine sa plateasca o rata decat sa plateasca o chirie. Totusi,platesti pentru casa ta. Iti rezovi si problema locativa, unde sa stai, si de asemenea in timpul asta platesti pentru propria ta casa.Cred ca asa e cel mai simplu si de asemenea cel mai profitabil.

Am observat ca s-au dezvoltat o multime de ansambluri rezidentiale unde poti gasi  Apartamente ieftine Berceni dezvoltate in 2013

Eu unul asa as opta. Si cred ca in curand voi face pasul asta. Am si exemple pozitive de la unii dintre prietenii mei si consider ca au procedat corect. Iar ei sunt super incantati.

Iar altii cu o potenta financiara mai buna isi pot lua un teren pe care sa isi construiasca propria casa. Preturile terenurilor au ajuns la un nivel incat iti fac cu ohiul la propriu si la fel cum ziceam mai sus, e un moment optim sa faci pasul catre casa visurilor tale. Plus ca pe site-urile de vanzari de case/vile in Bucuresti gasesti o multitudine de oferte de vile la cheie la un pret bun.

Totul e sa vrei si sa faci pasul catre casa visurilor tale.

comentarii

2 Responses to "Trezeste-te din visat si fa pasul acum"
Darius spunea...

22 august 2013 la 21:47

suntem mult prea multi care nu suntem inca treziti. Munciti fratilor, mutati-va


Kata spunea...

23 august 2013 la 08:07

trebuie avut mare grija si cu dezvoltatorii astia...sa fie caitate, sa nu te trezesti ca te ploua


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...