miercuri, 7 august 2013

Ce facem pentru prietenii necuvantatori ?

Cu totii ne ingrijim,ne pieptanam, ne spalam zilnic,incercam sa petrecem cat mai mult timp in aer liber,incercam sa ne relaxam si incercam sa mancam cat mai sanatos.

Dar pentru prietenii nostrii necuvantatori, acel animal care ne insoteste care ne face zilele mai placute, ce facem ?

Fie ca vorbim de o pisicuta, un catel mai mare sau mai mic,un peste sau pur si simplu un papagal. Si lista poate continua.saltea-caini-pasadena-228x228

Petrecem destule clipe in compania lor, poate destul de multe momente importante in viata noastra le “trecem” impreuna, poate de multe ori e confidentul nostru cu care unii incercam sa ne umplem singuratatea, e acel “prieten” credincios care uneori ne face sa zambim prin “gesturile” pe care le face.

Chiar si catelul din viata noastra are nevoie sa ne ingrijim de el. E un suflet care nu ne tradeaza. Fie ca trebuie sa ii facem baie in mod regulat, sa ii cumparam unele hainute,o lesa, un ham sau de ce nu un culcus confortabil (o saltea) special croita pentru acest membru al familiei nostre.

Un animal are nevoie si el sa ne ingrijim de sanatatea lui, sa il ducem la doctorul veterinar sau sa il ducem la coafor. Si de multe ori e destul de atent la acele cadouri care i le facem cum ar fi diversi biscuiti, diverite bauturi deshidratante sau unele recompense alimentare precum dropsurile.

Iar daca ne gandim la astfel de produse recomandate animalelor noastre de companie, va pot recomanda Pet Pal, un magazin care e un punct de plecare serios catre asa zisa “fericire” a companionului nostru necuvantator.

Si poate lucrul cel mai important la un animal(la fel ca si la oameni) este sanatatea si alimentatia lor. E perfect verificat faptul ca o alimentatie sanatoasa se observa chiar si in cazul animalelor. Nu numai la oameni.

Animalul nostru de companie e precum copilul nostru.

Poate ati observat ca un caine frumos ingrijit se vede de departe. iar o mancare de caini bogata in vitamine e recomandata. Se observa chiar si la blana care straluceste altfel.royal-canin-medium-junior-228x228

Si chiar si alimentele pentru animalele nostre sunt pe calitati. Daca e sa vorbim de alimentatia pentru caini, va pot recomanda Royal Canin Medium Junior 10kg + 30 Dentax CADOU, o hrana uscata super premium care contine o combinatie exclusiva de nutrienti cu rol hotarator in digestie care ii ofera in acelasi timp si un ritm de crestere armonios.

Poate unii dintre noi suntem genul de oameni care le facem rau in mod voit,pe cand altii le ingrijim precum copiii nostrii.Poate si noi am vazut anunturi in care unii oameni ofera recompense substantiale celor care le gasesc prietenul necuvantator. Multi dintre noi cei care nu au un animal de companie nu pot intelege asa ceva, si ii hulesc pe cei care se poarta afectiv cu propriul animal de companie.

In principiu sunt si ele niste suflete foarte receptive la afectiunea noastra si trebuie sa facem ce e mai bine pentru ele, iar Pet Pal e sigur un punct de plecare hotarator.

comentarii

2 Responses to "Ce facem pentru prietenii necuvantatori ?"
Mada spunea...

8 august 2013 la 11:07

frumos articol


Roxi spunea...

11 august 2013 la 08:59

uneori facem cam multe pentru un animal, decat facem pentru sanatatea copiilor nostrii


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...