vineri, 13 ianuarie 2012

Bucurestiul e mai tare ca Atena, Washington, Milano sau Venetia

N-o sa va vina sa credeti ce orase a depasit Bucurestiul in topul oraselor cu cei mai multi turisti straini in 2010. Washington, Venezia, Milano si Munchen. Cum credeti ca se explica acest lucru?
Suntem pe locul 55. Unii ar zice abia locul 55?
Suntem departe ,de ce nu putem avea o capitala ca Londra, Paris,Praga???
Londra mi se pare un oras extraordinar unde nu te plictisesti niciodata....Pe cand la noi nu ai unde sa te distrezi decat la shoping sau in discoteca:))Numai zic de
orase ca Timisoara-iasi-Constanta....Da noi na mergem pe sistemul comunist!!!
Nu stiu cum s-a realizat acest top,dar imi pare aberant.
Sa spui ca in Bucuresti sunt mai multi turisti ca in Atena, Paris, Londra e o gluma proasta.In Grecia ,pe Acropole tot timpul sunt grupuri,grupuri de turisti de toate natiile.Nu vom avea in vecii vecilor turisti ca acolo.In Piata Sintagma sunt vesnic autocare oprite cu turisti pentru a vedea schimbarea garzii.Autobuzele acelea care seamana cu cele puse in circulatie pentru turisti,erau aproape pline si circulau foarte des.Cartierul de Acropole e plin de turisti mereu, cu o asa diversitate de natii.E de rasul-plansul,cum stiri de genul ,,grecii isi parasesc copiii ca nu mai au cu ce sa-i creasca ''sau ceva de genul glumei de mai sus.Grecia traieste...si traieste demn si frumos in ciuda vremurilor grele.Avem multe de invatat de la greci,asa ca un asemenea top,nu-mi spune nimic,poate doar incompetenta sau intentia unora de-a manipula.Daca n-as fi un turist de Grecia as crede.
Ne vaitam ca nu avem turisti, dar nu ne pricepem sa-i atragem. Mai abili sunt vecinii maghiari, de pilda, care, fara peisajele de la noi, castiga anual mai multi bani din turism decat toate statiunile noastre la un loc.

comentarii

0 Responses to "Bucurestiul e mai tare ca Atena, Washington, Milano sau Venetia"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...